Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

od
Poriv za sexom sam otkrila vrlo rano. Nisu mi ni stidne dlacice izrasle kad sam prvi put osetila pulsiranje dole u gacicama i neodoljivu zelju da samo dodirnem taj izvor topline. Preko gacica sam osetila kako je vrela i nekontrolisano izvijanje kukova me nateralo da pomerim gacice u stranu, tacno dole gde sam osetila da je vlazno i da po prvi put osetim kako mi sokovi vlaze prste i sto se vise igram sa svojom novom igrackom ti sokovi naviru sve vise. Nisam tad znala da postoji orgazam pa sam se jos dugo zadovoljavala samo igrajuci se ove vlazne igre. Par godina kasnije kad su i moje drugarice postale svesne tog dobrog osecaja u gacicama pod izgovorom da idemo da se igramo zatvarale smo se u mracni podrum i satima se dodirivale, mazile, ljubile i jedna drugoj lizale sokove koji su navirali. Tu u tom mracnom podrumu prvi put sam dozivila orgazam.
U to vrieme jedan starac (sad mi je jasno da je to bio pedofil) stalno je pozivao decu u svoje dvoriste da se ljujaju i beru jabuke. Bila sam tu i ja i mozda ce zvucati bolesno ali volila sam kad me namestao na ljulju, povlacio mi suknjicu preko kolena ili kad bi stao iza mene i tihim glasom mi govorio kako u garazi ima nesto da mi pokaze. Osecala sam njegov dah na vratu i svaki put kad mi je bio blizu pojavljivalo se ono pulsiranje u gacicama i zelja da nikog osim nas nema u dvoristu. Ta zelja mi se jedan dan i ostvarila. Dosla sam jednu nedelju i nikog od dece nije bilo u ulici. On je vec bio u dvoristu.

Uveo me, zatvorio kapiju i pozvao da dodjem s njim. Namestio me na ljulju i posto je stojao ispred mene gledala sam ravno u izbocinu na njegovim starim smedjim pantalonama. Vidio je da gledam pa je presao svojom rukom preko, kao slucajno. Kako me to uzbudilo! Nastavila sam da gledam u tu kvrgu kao opcinjena. Presao je iza mene kao da me zanjise ali je ostao stojati tako, ona kvrga prislonjena uz mene i pitao me da li zelim da vidim garazu. Naravno! Krenuo je i ja sam ga pratila. Osvrnula sam se jednom da se uverim da nas niko ne vidi. Znala sam da je to sto radim pogresno ali mi djavo nije dao mira. Secam se dobro i ustajalog mirisa u garazi i teske hladovine unutra. Stavio me da sednem na haubu nekog starog auta i tiho mi nesto pricao. Ne secam se sta al mu je glas bio drhtav i sva ta situacija me opasno palila. Dok je pricao stari, debeli i drhtavi prsti su preko kolena krenuli polako prema gore. Noge sam instinktivno pocela da sirim i sva sam pocela da se tresem od uzbudjenja. Kad je drhtavom rukom dosao do gacica poceo je da prelazi gore dole nezno pritiskajuci. Bila sam izgubljena! Sirila sam noge i sama sam pomerila gacice i njegov debeli prst uvukla u sebe. Stenjala sam kao pas! Sokovi su tekli bez prestanka i htela sam da vristim od uzbudjenja kad se sageo i poceo da lize lavu sokova koji su tekli iz moje male nestasne igracke. Jezikom je prodirao u mene a ja sam se zaprepastena od uzitka jos nabijala na njega. Jednom rukom je sirio nabrekle usmine da bi mogao celu da je predje jezikom a drugom je radio nesto drugo.

Pridigla sam se da pogledam i prvi put u zivotu uzivo vidila kurac. Velik, debeo, taman. Uspravio se, zabio mi srednji prst do kraja a ja nisam mogla da skrenem pogled s kurca i ruke koja ga je lagano povlacila gore dole. U istom ritmu me je nabijao prstom. Lice zajapureno, oci ludacke zakovane na moju malu nevinu vlaznu macu a moje na njegov kurac. Uzeo me za ruku da ga dodirnem a ja nisam smela. Sapnuo mi je da se ne bojim, da ce mi biti lepo. Uzeo mi je dlan u svoj dlan i obavio njime nabrekli kurac. Poceo je da je povlaci gore dole i kad je vidio da sam shvatila sta treba da radim pustio me da radim sama. Sav je drhtao. Vidila sam da i on ima sokove koje sam iskoristila da lakse prelazim rukom gore dole. Stenjao je kao pas. Dok sam sirokih ociju gledala nabrekao glavic kako se provlaci kroz moj dlan on je nastavio da mi gura prst u vlaznu pickicu i da je gleda kao opcinjen. Posao je da stavi dva al me bolelo i on je rekao Sad ce cika M. da ljubi da prodje. Nasmejala sam se i izdigla da sto pre pocne da ljubi tu gde me boli. Tresao je glavom dok me pohotno lizao i osetila sam celu bujicu sokova kako se slivaju niz debeli prst na koji sam se navlacila. Zelila sam njegov kurac u sebi. Gledala sam ga kao opcinjena. Sad ga je on drkao. Stidno sam ga upitala da ga samo prisloni uz moju macu. Povukao me do ruba haube, rasirila sam noge i on je poceo da kurcom prelaz izmedju usmina, preko klitorisa i dole na ulaz.

Posao je da ga stavi malo ali maca mi je tada bila tako mala da ni glavic nije mogao da udje. Izvijala sam se od zadovoljstva i trljala rukom njegov kurac celom duzinom moje vlazne mace. Njega je to izludjivalo. Uzeo ga je uruku i poceo da drka nad mojim stomakom dok mi je drugom sklonio jednu nogu u stranu da nastavi da gleda moju nevinu pickicu kako prima njegov debeli srednji prst. Pohota na njegovom licu dok je to gledao me izludela i pocela sam da se izvijam i stenjem. Svrsavala sam po njegovim prstima sto je njega odmah izludilo. Poceo je da stenje i da se trza i brzo me jako privio uz sebe i poceo da se trlja uz mene kao da me nabija na sebe. Odjednom sam osetila topao mlaz na stomaku. Pa jos jedan, i jos jedan svaki popracen grcenjem i stenjanjem. Kad je zavrsio skocila sam i istrcala iz garaze.

Nikad vise nisam otisla tamo al se svaki put isto ovlazim kad se setim prvog kurca koji sam dovela do vrhunca.