Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

od
Larica pise blog?! Sad bi u publici trebalo da se zacuje gromoglasan smeh. I to pise blog na sajtu "Upoznavanje"?! E sad vec nije smesno, presmesno je! :DDD
Ali, zasto da ne? U danasnje vreme u Srbiji svi pisu blogove, svi kreiraju kolumne, svi se ozbiljno bave novinarstvom, knjizevnoscu, postali smo najplodnije podrucje za razvijanje literalnih genijalaca, pa zasto onda u moru tih kvalitetnih tekstova i Larica ne bi imala prostor za izrazavanje svojih stavova. E sad, nije da pretendujem da zbacim Basaru sa prestola, nego cu samo malo da se osvrnem na neka dogadjanja. Npr. danas je u Beogradu poceo pljusak sa susnezicom, naravno, nista neobicno za ovo doba godine, ipak je decembar, zar ne?! Medjuuuuutim, u Beogradu je to mnooogo neobicno, tako da smo vec u roku od 5 minuta imali potpuni haos na ulicama grada, kolone vozila se protezu u nedogled, zakrcenje preko Brankovog mosta preti da neki od nas nece stici kucama bas dugo, a cuvena Gazela, koja je btw, svakodnevno pravi izbor za samoubistvo (ako ste savrseno dobro raspolozeni i zelite sebi za kratko vreme da pokvarite raspolozenje, samo upalite auto i pravac Gazela), e bas taj most je veceras idealan za snimanje prave drame: nepregledna kolona vozila po kojoj dobuje kisa, ljudi prestravljeni, zatvoreni u svojim automobilima i bez ikakve nade da ce se i milimetar pomeriti u skorije vreme. Naravno,saobracajci, uveliko mokri do gole koze, ne znaju vise ni sta ce sami sa sobom, a kamoli sa tom rekom automobila, ocajnih ljudi. Pozadina ove scene pracena je besomucnim urlanjem sirena, na koje njihovi vlasnici nalezu ne misleci da ce time nesto promeniti, vec kao da tim zavijanjem sirene pokazuju kako i sami zavijaju iz sveg glasa:"Hoce li nas neko izvuci odavde???"
I, naravno, zavrsice se i ova kisa i ova guzva i ova noc i svi ti Beogradjani ce vec sutra krenuti na posao, preko te iste Gazele, Brankovog, Zeleznickog, Pancevackog mosta pomireni sa sudbinom da tako mora da bude.
Beograde, dobro jutro.