Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Da bi bio neko idealan on mora da ti se dopada,naravno i ti njemu.Mora da misli isto ili slično kao i ti.Isti se ne svađaju niti prepiru,kako kad misle isto i imaju iste poglede na svet,život i uopšte.Različiti se stalno prepiru,svađaju,tuku,ubijaju.
Mnogi smatraju da muž i žena NE TREBA da misle isto da bi bilo interesantno.Baš je interesantno kad se i o najobičnijim stvarima ne mogu složiti.Pa dođe do žestokog ubeđivanja,šamara pa i tuče.
Takvi koji tako misle pune "sigurne kuće".

Kako doznati koliko isto mislimo i koliko su nam isti pogledi na svet.
Za Srbiju sam otkrio,a u drugim zemljama primeniti slično.Naj lakše je to otkriti pitanjem o politici i sportu.

Ma koliko je ko apolitičan on ima neko mišljenje o uređenju zemlje u kojoj živi (ako nije obična biljka koja tu vegetira) i opredeljen je za neku političku partiju I TO NEPOGREŠIVO OTKRIVA KAKO RAZMIŠLJA

.Ako si i ti kao i osoba koja ti se dopada opredeljeni za istu političku partiju za koju verujete da donosi boljitak,onda ste se našli i možete biti drugovi,a iz drugarstva se deca rađaju(ne iz prijateljstva).U politici je kao i u životu.

Ako je neko opredeljen za stranku kao što su radikali i (naprednjaci-vuk koji je promenio dlaku a ĆUD naravno nije ) koja ne može ni sa kim u koaliciju,onda teško da bi bilo nekog života kad bi oni trebali da žive sa osobom koja je drugačije opredeljena,zato što su isključivi.Sad glumataju da mogu,živi bili pa vidili.Čovek koji je znao da se priprema atentat na premijera a ništa nije preduzeo da to spreči je saučesnik i treba krivično da odgovara.Koji je završio fakultet a da ne postoji ni jedan student ni profesor koji ga je ikad video na tom fakultetu.Koji pokazuje izbrojane i verifikovane glasove navodno nađene u džakovima i bačene u kontejner tvrdeći da su pokradeni.Pa nema te budale da baci tako da se može naći.Samo ako je neko od njih ukrao i bacio pa javio eno ih tamo u onom kontejneru,pa idite slikajte.Zaposli će ljude,koga je zaposlio?

Zajednica muža i žene je takođe neka koalicija,ko skim može,mada koalicije ne traju dugo.Znači i koalicija nije sretno rešenje i traje dok ima interesa.U braku su to obično deca,kad odrastu i odu svojim poslom obično se i taj brak iz "koalicije" završava.
Oni su i ušli u taj brak razmišljajući bolje biti sa nekim nego sam,sa vremenom ćemo se zavoleti.Što je vrlo pogrešno.Sa vremenom će razlike biti sve veće i veće a tolerancija sve manja i manja.

Zamislite muž navija za Zvezdu a žena za Partizan.Igraju derbi kad padne gol,jedna strana se raduje a druga???
A trebalo bi da se oboje raduju golu zagrle se i poljube,a ako prime gol da se opet zagrle i teše jedno drugo,pa pobogu zato i žive zajedno.Tako ja mislim i još mnogo toga,ako nešto nije baš jasno rado ću odgovoriti,mnogo je lakše rečima.
Pre ovakvog razmišljanja išao sam iz veze u vezu ne shvatajući šta se to dešava.Nisam kamenje na boga bacao da ne mogu da nađem normalnu osobu koja će me razumeti i sa kojom se mogu dogovoriti.
NISAM ZNAO TAČNO DA DEFINIŠEM U ČEMU JE STVAR.