Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Šta znači politika? Grčki: POLITOS- znači društvo,društveno uređenje.
Ekonomija,industrija,poljoprivreda,sudstvo,zdravstvo,školstvo i da ne nabrajam,ČAK I MODA(Kina a sad Severna Koreja) zavisi od politike koju država vodi.
Zdravstvo-školstvo-sudstvo to su tri glavna stuba na kojima stoji država.A da li će biti dobri i čvrsti zavisi od politike koju država vodi.
Zato ako neko kaže da ga politika države u kojoj živi ne interesuje on je obična biljka ili životinja koja tu bitiše.
Zašto je Tesla otišao iz svoje zemlje,upravo zbog politike njegove zemlje koja nije davala ni pet para za nauku i mnoge druge korisne stvari za razvoj društva.
Zašto mi idemo u Nemačku,Italiju,Francusku,Ameriku,Kanadu itd.na rad a oni ne dolaze kod nas.Zato što su svoju zemlju uredili i dali prednost nauci jer su uvideli da gajenje voća i povrća ne donosi napredak.Sad mogu da budu apolitični kad sve funkcioniše i uopšte im nije mnogo važno ko će biti predsednik kad se politika bitno ne menja
.Mi je moramo urediti da bude kao one zemlje u kojima je lepo živeti.
NIKO NAM JE NEĆE UREDITI AKO MI TO SAMI NE URADIMO.
Ne smamo biti apolitični zbog generacije koja dolazi.Da im ostavimo državu iz koje neće odlaziti trbuhom za kruhom.Nego će tu ostajati da rade i da drugi dolaze kod nas na rad i izgrađuju nam domovinu. Model nam moraju biti vodeće zemlje u svetu. Nikako RADIKALNI Hamas i slične zemlje,gde život ne vredi ni pišljiva boba.
Radikali ili naprednjaci ne postoje u zemljama gde se poštuju ljudska prava i lepo se živi.