Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

svi smo mi, manje vise, u potrazi za Ljubavlju. Svatko na svoj nacin trazi to osjecanje koje smo upoznali u prvim treniutcima svog zivota, osjecanje koje nas smiruje, koje nam daje sigurnost i samopouzdanje.
Kako tezimo biti suvremeni Ljubav trazimo oko sebe u obliku osjecaja sigurnosti (novac, materijalna dobra), u seksualnom odnosu (samopouzdanje?),u religiji....

A zapravo je Ljubav u nama.... osjecaj da nekog volimo je nas vlastiti, osjecaji su prema nekoj slice osobe koju smo mi stvorili u nasoj glavi i nije nuzno ekvivaletna stvarnosti(zapravo rijetko je). Razocarenje slijedi kad shvatimo, da idealizirana slika u nasoj glavi ni slucajno ne predstavlja navedenu osobu, da smo bili u krivu.... a vlastite greske je najteze priznati i najvise bole....

Da bi osjetili Ljubav trebamo najprije ocistiti svoje srce i Dusu egoizma. Ljubav je nesebicno davanje bez ocekivanja nagrade u bilo kom obliku.
A da bi nas drugi iskreno voljeli trebamo biti onakvi, kakvi jesmo. Iskreni i otvoreni. Da bi druga, nama draga osoba mogla stvoriti u glavi pravu sliku i izbjeci razocarenje.
Jer razocarenja bole.