Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Ovaj sajt me iz dana u dan nanovo podsjeca da zivim u okrutnom svijetu sebicnjaka.Na neki nacin me drzi budnom za sve vrste izopacenja ali i veoma zalosti jer na ovaj nacin srecem i oblike koje nisam imala prilike sresti u svakodnevnom zivotu.
Nisam nimalo pristrasna ali tako mi je drago sto sam zena jer pripadam trezvenijem i humanijem polu.Na zalost, rijetki su muskarci koji imaju sta reci i koji se ne plase svoje ljudskosti.Vecina je zapela u mrakovima svog djetinjstva ne trazeci sustinski znacaj svog pola.
Pa tako ulaze u klise koji su sami napravili glumeci junake sami pred sobom a sami su sebe izopstili iz svijeta.Hedonisticki ugadaju svom egu trazeci emotivne ili mentalne zrtve a sami su zrtve privida moci.
Ovo je vrijeme strasne tisine jer nema ljudskog govora premda na sve strane prste rijeci.Govor u kome se bacaju rijeci kao kamenice koje potiru sustinski razlog zasto imamo rijec.
Kao covjek imam potrebu za drustvenim kontaktom, ali je tuzno koliko je malo prilike za to.Vladaju strasne predrasude koje ce unistiti sve vrijedno.
Ja sam majka i imam interes da ovaj svijet ili ovaj dio svijeta bude bolji.Vjerujem da vecina zena i djevojaka misli slicno ali jadno je sa cim se susrecemo.Muskarcima koji se hvale da su bez obaveza, kao da su sa Marsa pali, koji se hvale svojim statusom ili velicinom polnog organa.
I tako mocni traze sta? Heroinu koja je rodena da zadovolji njihove potrebe na taster.
Srcem pozdravljam i podrzavam one koji tesko rade ,koji brinu za svoju ili tudu djecu, koji su nepravedno malo placeni a znaju sve i svasta jer kao zena mogu reci da su to prave muskarcine i junacine.Ovaj svijet su lijepim napravili i prave milostivi ljudi a ne kabadahije i pohlepnici.
Posto je mrak strasan samo onome ko vidi, ja iskreno priznajem da me je strah duhovnog mraka u koji vjeruju oni koji ne vide.Ja ne zelim da zivim u tudim mrakovima i ovo je jedan vid odmracivanja.