Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

(Namena bliga je da se neko nasmeje, nikako nije neko pametovanje!!!
Glava je čudni deo tela, zaboli me nekada, nekada imam utisak da mi kroz nju prolazi brzi voz i pojma nemaš gde sam....ali sve u svemu nikada nisam imala priliku videti ima li šta u istoj.
Postoje neka snimanja, ali me nikada nisu zanimala!!! Zamisli odem tamo i kažu mi bez mozga sam...bolje je ovako, neka ja živim u zabluudi da pomenuti posedujem.
Elem, kada već nisam najsigurnija ima li šta u toj glavi, odlučih da posećujem ovakve sajtove.
Oni kojima je sve ovo budalaština ne mogu mi zameriti jer kao što rekoh pitanje je imam li ja čime razmišljati, a oni kojima se svidi....pa šta im ja mogu...eto neka imm se svidi moje škrabanje.
I tako u naletu inspitacije, nikako pameti, napisah ja svašta u svom profilu. Kad bolje pogledaš, jedno potire drugo i ne da nema veze sa mozgom nego je prilično zabrinjavajuće.... Brinula sam, samo da kažem.
I tako krenu najezda pisama. Lepo me ljudi skontali da sam puno pisala i ko će čitati sve...ma hajde, aj mi da čitamo ono što nam se svidi.... Joj, ali svide se narodu seksualni opis pa da se ne muče i tu pročitaše što im se svide.
Moram priznati svi do jednog bili su divni i vrlo komunikativni. Dobijala sam toliko sažete poruke da ne poveruješ. Pazi kada se niko nije razbacivao rečima i napisano mi je:
-ili...cao
-ili...si udata
-ili...odakle si
a raspisanost....da ma to je to.
A ja, ja se oduševim kada tako nešto pročitam. Mala mi je dioptrija i zamisli da je više reči.....paaaaaaa oslepela bi. Ali priznajem ovo "si udata" mi je nekako najmilije i odmah odgovorim SI NISAM.
Šta je, sve po Vuku napisano, bez iščuđavanja!!!
Zaluta i po koja normalna poruka, ali to već nije zanimljivo. Pazi ja plavuša da čitam neke filozofije....ma hajde. J pojma ni nemam šta znači ta reč na F!!!
sVE U SVEMU ŠTA LI JA ONO HTEDOH REĆI....A DA, čitajte profil kako vam je drago. Kriza je i ne razmišljajte o baterijama pomenutim u profilu.....nema se tako da ni B od baterije nemam, a ni V od vidratora. Škrabala jamalo, ko će u vreme krize trošiti pare na to. EEEEEeee sad će se ponuditi neki frajer i reći "ja sam tvoj princ na belom konju, od sada ne treba ti ni V ni B, ni vibrator ni baKterije"....plašim se da bi odd svega mogla dobiti samo poslednje, ali ko zna možda je i drugoj strani kriza pa nije stigla da navuče bakterije.....a možda je sva ta obdarenost i zabrinutost jednom stavkom iz profila zapravo lajnje na zvezde, pardon u monitor. E kako bi bilo lepo da su svi takvi kakvu sliku ja o njima stvorih....jednom rečju divni....ah pa profil sve kazuje....dok se ne pojavi fotka. E ja jesam strašilo ali stavila ipak svoje fotke malo iz daleka da nekog ne nosim na duši.....a niko nije toliko human da uradi isto nego treba da se prepadam. Naravno pohvala za net fotke, tu je sve ok.
I tako, tražeći ozbiljnu vezu na ovom sajtu kako moj profil kaže saznah da nemam pameti, pazi davno je sahranila a pojma nemam ni gde.
Pa eto, poštenom pronalazaču arheologu sledi nagrada ako mi pamet pronađe i vrati. Nije to tako teško, nisam ja ni imala puno pameti izgubiti, ali ko je nađe pažljivo, ne bih da ostanem i bez to malo.