Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Često čitam komentare kako je neko nekog slagao. Nije lepo, tako kaže većina. No ako se ipak radi, ja bih rekla, aj nek se uradi kako valja.

Ono što je meni fenomen to su muške osobe koje lažu svoje godine. Ako li se slaže da neko nije u braku i slično, to mi je nekako opravdano. Hajde, ko će obratiti pažnju na nekog zauzetog...prosto okolnosti taj narod nateraju da slažu. Greh je zameriti im! Zamislite da baš vi toliko želite neku avanturu, a zauzeti ste...pa aj da budemo malo tolerantni.
A ovi sa godinama što lažu, razumem ja i njih...kako da napišu da su biblijsko izdanje?! Pa to u startu odbija, hteo ili ne mora se lagati.

No u svemu tome bitan je plan! Nismo naravno svi teški intelektualci, kao što sam recimo ja dr plavuša, pa da nam ide. Neki su priglupi pa je to oprošteno. Ja opraštam, ali neki su vrlo inteligentni. E kada inteligencije krene da servira sve svoje titule kako bi neko kolabirao i u tome se zezne, nastaje tragi-komedija. Naravno godine smanjiš za jedno 10. Zašto sitničariti smanjivati za samo par, kad se smanji neka se smanji. Ali šta dalje biva... U zanosu onih očaravajućih podataka nekada izleti godina diplomiranja. Ja se prosto zaprepastila pošto sam pomislila da je nauci promaklo da registruje još jednog Teslu koji je diplomirao sa 13 godina. Ali nije. Neko je napisao ispravnu godinu diplomiranja, ali neispravnu godinu rođenja.

Prosto ponižavajuća situacija da jedna plavuša plitke pameti to primeti. Tako da ko laže, slobodno neka to radi, ali neka obrati pažnju na neke ovakve detalje....ima plavuša koje tako nešto primete, a da ne pominjem one još pametnije od mene.

Eto, učinih dobro delo i otkrih kako bar nešto dobro slagati.

Mene mrzi da lažem, ali volim da čačkam po lažima i eto i dalje činim humane poduhvate i pomažem ljudima kako da to rade kako valja. Zahvalnost ne očekujem već samo ispravljanje grešaka.