Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Posećujući ovaj sajt saznah da spadam u vrh ribe. Nije mi baš najjasnije šta li to znači, ali ako neko kaže da je tako...tako je.

Čula sam da se mnogi žale da se većina cura folira i da su umišljene vrh ribe, kako mi rekoše...mada ja tvrdim suprotno!!! Postoje cure koje imaju provokativne sličice i njih okarakterisaše da su vrh folirantkinje. Eeeee da ja imam tu „peticu“ pa ni u brusu se nebih slikala već bez njega...ako se ima šta pokazati, pa što da ne. No postoje i one sa umerenim fotkama, kao što je recimo moja. E ja sve vreme mislila da sam riba samo u podznaku ali rekoše mi da nije istina...ja dođem i riba...mislim...riba...ona vrh.

Pa eto koja cura nema dotičnu peticu a želi biti vrh neka posluša kako se postaje. Sasvim je dovoljno negde u profilu napisati reč sex ili nešto o dotičnoj akrobatsko-rekreativnoj veštini.
Što se tiče same fotke može biti i vrlo minijaturna, sasvim je nebitno. Verujte drage dame, velika većina će primetiti da steseksi.

Mislim vidi se to. Uslikaš se do struka i ekstra dobro se vidi da su vam noge seksi. A o očima koje su sa divnim pogledom da ne pričam. Sasvim je nebitno da li imate sunčane naočari ili za vid ali foto stakla...jasno se vise vaše oči.

Nemoj da me je neko pitao da li sam poludela?! Naravno da nisam. Ako većina vidi to što piše da vidi pa verovatno se svi ti detalji vide.

I tako ja saznah da sam seksi, a te ostale vrh ribe na koje se imaju pritužbe, pa i one veruju zapažanjima drugih....mislim ja to pretpostavljam. Ne kontaktiram cure tako da nisam lično obaveštena i eto unapred se curama izvinjavam ako je ljute zbog mog komentara.

Za tipove znam da se ljute, nakrpiše me u porukama da generalizujem stvari, tako da u ovom slučaju ništa ne generalizujem. Napisah što mi tipovi preneše, a ponajviše o sebi kako ja postah riba, pored u podznaku i na sajtu.