Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Došla ja ovde pre, pa nemam pojma već koliko. Beše u početku toliko pisama da sam morala ribati naočari jer mi se zamagle od silnog čitanja. Dobro, stavila sam i neku sličicu koja nije kao ova mumijska, a narod voli da gleda sve što nije mumija.

Elem, vreme prolazi i prolazi a meni pisma prestaše da stižu. Jako sam se rastužila da me je zadesio sindrom DUS. Da, da DUS ne ĐUS. Odem ja na google i pročitam šta je to, kad tamo težak oblik depresije upoznavalačkih sajtova. Bila sam na ambulantnom lečenju i kažu da je sada dobro.

U međuvremenu sam izvukla koji tamni pramen, tako se je l postiže veštačka inteligencija kod plavuša i stvarno, vidim da sam sada pametnija.

I tako porazmislim ja u ovom novom zdravo-pametnom izdanju o tim pismima. Postoje dva razloga koja su mogla izazvati moj problem.
Prvi je što mi ne uradiše neku hiruršku intervenciju na jeziku, korektivnu u vidu smanjenja istod. A drugi?! Drugi je već komplikovaniji. Nešto mi se čini da kako ko štogod prozbori, odmah otvara drugi profil sa kog se naravno ne javlja. Ma znaju ljudi koga treba zaobići i to je divna stvar.

I tako bol bolujem do daljnjeg.