Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Svi mi imamo prijatelje.Neko 33,neko56,neko90 neko i 5oo.prijatelje biramo sami i niko nam ne bira koga cemo mi imati za prijatelja nego mi sami.
Prijatelja ima raznih vrsta.....poslovni prijatelji,kafanski prijatelji,prijatelji koje nas veze sport,kafana,politka ili nebrojene teme koje imamo zajednicke.
Prijateljstvo je kao ljubav,kao biljka,najlepsi cvet kojeg treba negovati da se ne bi osusio.Prijatelja treba postovati,razumeti i biti tu kada mu je najteze,pomoci mu ako nista drugo saslusati ga, ako se ne mogu naci reci utehe. Samim tim olaksali smo i pomogli mu da lakse prebrodi svoje probleme.
Jedna poslovica kaze : Lako je naci pjevidruga,nadji ti placidruga. U to sam se milion puta uverio i potvrdilo se u celini. Za veselje i u veselju uvek se nadju prijatelji tu a kada ti je tesko prijatelji nestanu i koji prijatelj ostane i nadje ti se pri ruci vidi se da mu je stalo do prijateljstva i da ti je on pravi prijatelj.
Prijatelja se ima na pretek ako imas malo bolju ili dobru finansijsku situaciju. Tada se sami javljaju da su prijatelji i da zele da im ti budes prijatelj.
Pravih PRIJATELJA imati znaci da mozes da ih stavis na kvadratni metar i da im ne bude tesno ili ih na prstima jedne ruke nabrojati. Kada ih pozoves u podne ili ponoc da su tu i da te saslusaju i pomognu ako treba. Imam neke drugare koji su prijatelji medju sobom koji tacno to oslikavaju.Jedan pozove telefonom drugog oko pola 4 ujutru i pozove ga da dodje kod njega kuci. Pozvani ustane is kreveta objasni zeni gde ide i ode kod njega. Kad tamo, zvao ga prijatelj da ispeku prase na razanj kako bi se druzili porodicno. Isto tako medju njima je bilo i poziva kada su bili u problemima i ni jedan NIKADA nije odbio drugog da mu se pridruzi ili saslusa i pomogne .To je prijateljstvo.