Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

VJEROVALI u horoskop ili ne, uvijek je zabavno pročitati kakve su karakteristike "zvijezde" dodijelile našem znaku. Pogledajte kakav je vaš znak kada je u pitanju ljubav i seks.

Ovan

Žena ovan je temperamentna i erotična. Uzbuđuju je ljubavne avanture i eksperimentiranja u krevetu. Uvijek diktira tempo u krevetu i voli poze u kojima je dominantna. Ljubav i seks su za nju odvojene kategorije, kad je seks u pitanju točno zna što želi , uživa u predigri i svakom dijelu partnerovog tijela a sklona je i pretjerivanju.

Bik

Žena bik je strastvena i romantična. Odlično vlada umijećem ljubavnog i seksualnog zavođenja, a uzbuđuju je dugi i strastveni poljupci i dodiri. Kako bi ostvarila seksualni vrhunac mora biti potpuno oslobođena i puna samopouzdanja. Preferira poze na leđima i koljenima i duge predigre.

Blizanac

Žena blizanac traži osobu koja joj može pružiti intelektualno i seksualno zadovoljstvo. Obožava avanturu ili da se tako osjeća kada je seks u pitanju. Uzbuđuje je glas i pojava, a kada je u krevetu spremna je na sve akrobatske poze kako bi došla do vrhunca.

Rak

Žena rak je romantična ljubavnica koja se istinskom užitku prepušta tek kad osjeti da je voljena. Obožava nježnost i dugu maštovitu predigru. Pogled i nježni poljupci njezine su slabosti a seksualni vrhunac gleda kao čin predaje te joj je za njega potrebno i emotivno vezanje.

Lav

Žena lavica je energična i temperamentna. Vrlo je zahtjevna ali i velikodušna ljubavnica. Seksualni apetit joj je vrlo naglašen a u seksu se izmjenjuju energičnost i nježnost. Sposobna je odvojiti emocije i seks a njene omiljene poze su one u kojima može pokazati svoju seksualnu dominaciju.

Djevica

Žena ovog horoskopskog znaka na prvi pogled je stroga i pristojna. No do oslobođenja njenih emocija dolazi se uz strpljenje i ljubav. Stil i tehnika u seksu joj je vrlo važna, traži umjerenost u svemu i pazi na svaki detalj.

Vaga

Žena vaga uživa u igri zavođenja i dobro poznaje razne "ljubavne čarolije" za osvajanje partnera. Vrlo je zahtjevna u krevetu i očekuje poseban tretman. Preferira otmjene stilove i maštovite poze. Na seksualne maštarije je navode izljevi nježnosti i strastveni poljupci.

Škorpion

Žena škorpion je kraljica transformacije. U trenutku se od nježne zavodnice pretvara u strastvenu ljubavnicu a može biti i tajanstvena i emotivna u isto vrijeme. Može razdvojiti emocije i seks ali u onome što odabere uvijek daje maksimum. Sjajna je ljubavnica i posjeduje nevjerojatnu strast. Obožava izazove koji joj podižu adrenalin.

Strijelac

Žena strijelac je temperamentna, impulzivna i po potrebi provokativna. Točno zna što traži u krevetu i veoma je originalna. U njenom ponašanju se nazire potreba za pustolovinom, dominacijom i uzbuđenjem. Ponekad djeluju neukrotivo, ali u potpunosti se prepuštaju ljubavnom uzbuđenju dok god nema rutine i klasičnosti.

Jarac

Žena jarac ima visoke kriterije u krevetu i stalno povećava listu zahtjeva. Pri izražavanju osjećaja je stroga i suzdržana no zna biti i emotivna kada osjeti maksimalnu sigurnost. Na strpljiv i siguran način dolazi do onoga što želi u seksualnom odnosu. Voli klasične poze.

Vodenjak

Žena vodenjak je nesvakidašnja i očaravajuća ljubavnica koja ponekad nije ni svjesna svoje erotičnosti. Obožava intelektualnu stimulaciju. Za nju seks predstavlja spoj neobičnog emotivnog i erotskog iskustva. Voli eksperimente u krevetu i stojeće poze.

Ribe
Žena u znaku ribe je romantična i u potpunosti se prepušta svojim osjećajima. Emotivni zanos kod nje oslobađa erotske fantazije. Uzbuđuju je poze na boku pune nježnosti i dodira. Njena mašta izlazi iz standardnih okvira pa tako i seks s njom predstavlja ostvarenu fantaziju.