Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Svi smo dobro upoznati s činjenicom da varaju oba spola, no čini se kako je muškarcima ipak malo teže držati šlic zatvorenim. Bez obzira na to s kim je bio, zašto je to napravio i gdje je to napravio - varanje najčešće rezultira prekidom. Kako ne bi do toga došlo, pomoći ćemo ti malo bolje približiti funkcioniranje muškog mozga i ostalih dijelova njegovoga tijela koji su zaslužni za prijevaru. Nisu svi takvi niti varaju zbog navedenih razloga, ali ovo su neki od najčešćih:

Ne može on protiv prirode - pa i znanstvenici su to potvrdili!

I tako ona bajka o mužjacima koji pošto poto moraju sijati svoje sjeme u privlačne im žene živi još i danas. Znanstveno je dokazano - kao što je njihova zadaća da kombinacijom praćke i golih ruku ubiju onog divljeg mamuta koji se šulja oko vaše pećine, tako im je i zadaća da osiguraju prijenos svog zlatnog gena sa što je više žena moguće. Jesu li muškarci stvarno predodređeni za varanje? Sumnjamo. Ali često se protiv takvih nagona moraju junački boriti. Naročito kad popiju.

Jer su nemaju snage prekinuti vezu...ali još uvijek imaju snage zbariti neku novu ribu

Mnogi od njih imaju problem s prekidanjem veza u kojima se ne osjećaju dobro jer ne žele biti: "kreteni", "bezosjećajni egotriperi koji ne znaju cijeniti ono što je dobro", itd. Kako ne bi ispao loš u tvojim očima, kreće s linijom manjeg otpora. Njegova je strategija raditi nešto čime će te otjerati kako bi ti njega mogla ostaviti prva. Ako ni to ne uspije jer si ti uvjerena da ga je ulovila samo loša faza i da će se opet vratiti na staro - prevarit će te. Sigurne smo da ćeš kasnije imati stvarno lijepo mišljenje o svom momku koji nije imao muda reći ti da je gotovo. Kad ćeš trebati nekome opisati zašto je došlo do prekida, potrudit ćeš se upotrebljavati samo najdivnije epitete poput: sjajnooki, lijepoobrazni, veleumni, brzonogi, ali bivši.

Jer mu ne daješ dovoljno... Ili barem tako on kaže

Izvanredne vijesti - neki tipovi varaju zato što ne dobivaju često koliko bi htjeli. Zapravo dobivaju toliko rijetko koliko Ava Karabatić uspije nekoga ostaviti mrtvim ozbiljnim sa svojim izjavama.

Zašto onda muškarci varaju čak i kad su seksualno zadovoljeni? Zato što ipak nije sve u seksu. Kao što i žene varaju kako bi dobile pozornost koju ne dobivaju kod kuće, tako i muškarci varaju zbog mišljenja da ih njihova bolja polovica ne doživljava previše.

Seks s novom, nepoznatom i tajanstvenom ženom ne događa se samo zato što ju želi vidjeti golu, već i zato što dobije dozu flerta, zavođenja i pažnje. Pokaži svom dragom da ga ne držiš u kući samo zato što ti tu i tamo treba popraviti televizor ili zašarafiti neki dio pokućstva.

Jer si mu dosadila

Volite se, navikli ste jedno na drugo, a svaki dan vam je...isti kao i prijašnji. Rutina ima svojih prednosti, ali i mana. Bi li gledala svoj omiljeni film svaki dan? Naravno da ne. Voliš ga ponovno odvrtiti svako malo, ali u međuvremenu ćeš pogledati neki noviji. A i serija koja je upravo izašla zauzela je tvoju pozornost. Ovo vrijedi i za vezu. Potrudi se unijeti malo daška svježine u svoj odnos s partnerom - u spavaćoj sobi i izvan nje.

Jer ti si zastranila prva

U tom ga slučaju ne možemo osuđivati. Imao je svu volju ovoga svijeta pokušati prijeći preko toga, ali jednostavno nije mogao. Volio te i nije te htio izgubiti, ali je pokleknuo. Sebično je tražiti od njega da zažmiri na prijevaru i ponaša se kao da se ništa nije dogodilo. Možda je imao na umu onu „klin se klinom izbija“, no ne vjerujemo da će se nakon toga osjećati bolje, dapače - vrlo je moguće da će prolaziti kroz pakao. Uzmi u obzir da si ti kiksala prva i da mu zapravo nemaš razloga servirati jezikovu juhu. Budi sretna što je uopće pokušao to nadvladati.