Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

RAZVEDENA majka troje djece prije nekoliko se dana odlučila udati, i to za samu sebe. Nadine Schweigert iz Sjeverne Dakote okupila je obitelj i prijatelje, obukla haljinu od plavog satena i sama sa sobom izmijenila zavjete.

Obećala je kako će od sada pa nadalje uživati u svom životu i imati ljubavnu aferu s prekrasnom osobom u koju je izrasla. Dala je prsten samoj sebi, a kada je ceremonija završila, ohrabrivala je goste da ustanu i šalju poljupce svijetu. Schweigert, koja je nakon vjenčanja otišla sama i na medeni mjesec, kaže kako je ovo njezin način da pokaže svijetu da je sasvim OK s tim da je solo.

Dugo je čekala da u njen život dođe netko tko će je usrećiti, a kada joj je prijateljica rekla da joj ne treba muškarac za sreću, i da bi se trebala udati za samu sebe, odmah je u tome vidjela dobru ideju. Iako je na vjenčanju bilo 300 gostiju, nisu se svi složili s njenom odlukom. Neki je prijatelji prozivaju da je otišla predaleko sa cijelom pričom ponosne solerice, a najveći je kritičar njezin sin, koji je rekao da je jako voli, ali da je se trenutno jako srami.

Što vi mislite? Biste li se udale za same sebe, pa čak i samo ako to činite zbog lijepe haljine?