Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Kuda plovi ovaj brod i mi kao putnici na njemu? Kakvi nam to vetrovi duvaju u jedra pa nas vode pravo u oluju? Ko su kapetan i kormilar ovog novog Titatanika?
Postoji li danas ljubav, ili je to samo još jedan od mitova, o kome su nam pričali stariji? Sve je manje mladih ljudi koji imaju zdrave, normalne veze, dok broj onih, koji srljalju iz avanture u avanturu, vrtoglavo raste. Broj razvoda se povećava, a najčešće zbog preljuba, nedostatka ljubavi i poverenja. Mnoge mlade devojčice od 15-16 godina pokušavaju da kopiraju imidž i model ponašanja polunagih "umetnica" sa estrade. Sve one žele da izađu iz senke anonimnosti promovišući svoje telo. Sve je više sponzoruša kojima je najbitnija skupocena garderoba, pokloni i novac. Sa druge strane mnogi mladići pokušavaju da budu "žestoki momci sa vrućeg asfalta". Maloletnička delikvencija je u stalnom porastu. Zbog svega toga trpi obrazovanje i inteligencija. Prave vrednosti se zanemaruju, pravila bontona postoje samo još u knjigama, dok su praxi odavno iščezla. Redovi kavaljera i romantičara su davno izumrle vrste. Na scenu stupaju kič i šund.
Svemu ovome doprinose ružičaste televizije, polupismene(ili možda je bolje da kažem nepismene) javne ličnosti, društvo bez morala, ali takođe i porodično vaspitanje. Veće su šanse dobiti na lutriji ili videti vanzemaljca, negoli upoznati normalnu osobu za vezu. Dobro nije, a biće još gore.