Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

od
Ušao sam u zamračenu sobu.
Na sebi sam imao kratku haljinicu, crne čarape, haltere i tangice.

Na nogama cipele s visokom petom.
Zlatko je sjedio udobno zavaljen na kauču i pušio.
Bio je posve gol.

P.S. Ovu i ostale priče možete pročitati na mom blogu:

Na trenutak sam zastao čekajući da me Zlatko pozove k sebi.
Samo mi je mahnuo rukom.
Prišao sam mu a on me pitao zašto mu ne odgovaram na telefonske pozive već tri dana? Promucao sam nešto o problemima s mamom. Naredio mi je da se okrenem i naprćim dupe. Potom mi je zadigao haljinu i opalio mi dvije pljuske po guzici.
Naredio mi je da natočim i donesem mu piće.

Otišao sam na drugi kraj sobe gdje se nalazila polica sa pićem i posuda sa ledom. Dok je lagano ispijao piće čašu je nagnuo tako da su se kapi cijedile niz njegova prsa i trbuh. Jezikom sam morao skupljati tekućinu koja je klizila niz njegovo tijelo sve do kurca i jaja. Rekao mi je kako se kauč namočio, a osim toga zakasnio sam pa me zbog svega toga mora kazniti. Stavio mi je oko vrata kožnatu ogrlicu sa lancem. Uzeo je lanac u ruku i poveo me do police gdje su bile boce sa pićem i posuda sa ledom. Svukao mi je tangice pa naredio da se spustim na koljena i oslonim na laktove.

Guzu sam morao isprćiti visoko u zrak. Zadigao mi je haljinu.
Pitao me je što mislim koliko sam pljuski po guzi zaslužio.
Odgovorih-"pet." Zlatko je odlučio je da ih bude petnaest. Slijedilo je nekoliko blažih pljuski pa potom tri-četiri žešće.
Potom je uzeo kocku leda i njome mi hladio guzu. Ponovo nekoliko pljuski pa opet led. Dok me pljuskao po guzi govorio je kako mu je drago što sam njegova poslušna kuja za najperverznije igre. Nakon petnaeste pljuske zajahao. Morao sam odnijeti do trosjeda. Naredio mi je da mu poslužim pivo i iz kupaonice donesem ručnike.
Ručnike sam prostro po podu.
Morao sam potom kleknuti i staviti ruke na leđa.

Zlatko mi je prišao i ugurao svoj kurac duboko u usta. Bukvalno me jebao u usta. Povremeno bi izvadio kurac i njime me pljusnuo po licu.
Obilno mi je svršio u usta. Kurcem je razmazao ostatke sperme po licu. Ponovo sam se morao osloniti na laktove i naguziti se.

Trenutak kasnije pišao je po mojim guzovima.

Kada je završio ustao sam i pokupio ručnike natopljene mokraćom. Otišao sam u kupaonicu umiti se i srediti šminku.