Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

04.11.2013.
Iako kasnim nekih petnaestak minuta, potpuno sigurna u sebe otvaram vrata i ulazim na poslovni sastanak. U sredini kluba, između mog sugovornika koji me strpljivo čekao i mene, naslonila mu se na stol silueta muškarca i nešto mu objašnjava...široka ramena… ruke… leđa … držanje … potiljak… Nestade mi daha. Leptirići zaigraše u stomaku!!!! … Nesvjesno zastanem. Od kud On!? Zar ga nisam ostavila negdje tamo daleko iza svojih leđa?
- Razum mi se pomutio, mislim se u sebi, a od kada ono leptirići nisu plesali u meni!?
Iz bunila me probudi zov mog imena. Bivši kolega sjedi postranice. Sipa komplimente ko riža kada curi kroz prste. Želi me upoznati sa svojim prijateljem…a meni se oči okreću na Njegova leđa i prisjećam se - imao je takvu jaknu od fino brušene kože! Moram ga vidjeti prije nego ode u nekom drugom smjeru (kao da je umjesto onih jednih, 100 drugih izlaznih vrata) i panično se otarasim laskavca kolege.
Mazno u haljinici prilazim k stolu. Okreće svoje sexy tijelo prema meni i napokon mu ugledam svježe izbrijano lice, tople oči, meke usne zavodljivog osmijeha… Lijep, prelijep! Kao da je upravo izašao iz ženskog modnog časopisa. No nije On. Kako bi i mogao biti? Svi leptirići u mom stomaku pocrkaše…Za svoje dobro moram promijeniti naočale…