Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Aleksandar Nešković (43) iz Novog Beograda uhapšen je zbog sumnje da je silovao M. M. (13) iz Obrenovca! Nešković je seksualno zlostavljao devojčicu koju je upoznao preko „Fejsbuka". Kako Press saznaje, u telefonu i kompjuteru pedofila pronađeno je više od 200 porno-snimaka s maloletnicima!Obrenovačka policija je u saradnji s kolegama iz Beograda uhapsila Aleksandra Neškovića, koji je M. M. (13) iz Obrenovca namamio na sastanak predstavljajući se kao sedamnaestogodišnjak!Nudio devojčici i novac

- Nešković se preko internet naloga za upoznavanje na sajtu „Karike" ili „Fejsbuk" predstavio kao „Filip 007" koji ima 17 godina i tako upoznao M. M. iz Obrenovca. Na sajtu predstavio se fotografijom nepoznatog mladića s crnim naočarima za sunce. Napisao je da se zove Aleksandar Nešković, dok je u rubrici datum rođenja naveo 30. avgust, ali je godinu rođenja izostavio! Nešković je kao zanimanje upisao „dekorater kamiona". Kada mu se M. M. javila, prihvatio je da se dopisuje s njom. Osim kontakta preko ovog sajta, ubrzo su razmenili mejl adrese i brojeve mobilnih telefona - kaže za Press izvor blizak istrazi, i dodaje:

- Posle kraćeg dopisivanja Aleksandar je M. M. predložio da imaju seksualne odnose. Ona je to odbila, ali je on nastavio da insistira na tome. Mesec dana joj je neprekidno pisao i navaljivao da stupe u intimne odnose, nudeći joj čak i novac! Susret su ugovorili za 16. januar ove godine kod Doma kulture u Obrenovcu. Devojčica je najavila da će doći s drugaricom i predložila mu da se nađu ispred jednog kafića u centru Obrenovca, ali je on odbio.Nešković je insistirao da M. M. na sastanak dođe sama.

- Na putu do Obrenovca nastavio je da joj šalje poruke mobilnim telefonom i davao joj instrukcije kada i gde da se sretnu. Na kraju joj je rekao da ga čeka kod „Lastine" autobuske stanice. Objasnio joj je da dolazi belim „puntom" i bio izričit da mora da uđe u automobil čim se bude zaustavio i oglasio sirenom, pod izgovorom da je tu zabranjeno zadržavanje zbog zastoja u saobraćaju. Čim je devojčica ušla, zaključao je vrata i krenuo ka vikend naselju Zabran kod Obrenovca. Ona se uplašila kada je videla da je on znatno stariji od nje i molila ga da je pusti - rekao je naš izvor iz policije.Međutim, Nešković joj je rekao da je navodno policajac i nastavio da vozi do sporednog puta.

- U Zabranu je skrenuo s puta i zaustavio se u jednom šumarku. Naredio joj je da pređe na zadnje sedište i da se skine. Potom se i on skinuo, u nameri da s njom ima seksualni odnos. Preplašena devojčica ga je preklinjala da je poštedi. Na kraju je uslišio njene molbe i primorao na oralni seks. Dok se M. M. iz straha povinovala njegovim naredbama, on ju je dodirivao po polnom organu i snimao mobilnim telefonom! Posle iživljavanja otključao je kola i rekao joj da može da ide!