Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Nismo u ratu nemamo neprijatelja a kad ih nemamo šta imamo?Pa imamo prijatelje,znane i neznane.Važniji je znani prijatelj od neznanog,znači poznanik.Ali to ne zvuči baš lepo iako je ispravnije;gde si poznaniče,ipak je; gde si prijatelju-prihvatljivije.

Nema dobar prijatelj.Kakav je onda loš prijatelj,pa neprijatelj.Nema između,prijatelj-neprijatelj.
Prijatelji i neprijatelji postoje u ratu.Pojedinac ne može da vodi rat to može država.Po tome individualna osoba ne može imati prijatelje i neprijatelje,može imati poznanike;drage i one koje znaš a nećeš ni da ih pogledaš a kamo li da se javiš.

Prijatelj se koristi u i veliča u reklamnim sloganima.U reklamama po pravilu nema istine,to je ono;hvali ciga svoga konja.
Gebels Hitlerov ministar propagande je rekao;hiljadu puta ponovljena laž postaje istina.

Kao što nema;dobar DRUG,kakav je onda loš drug,pa nedrug.Ili jeste ili nije nema između.

Treba nam DRUG.DRUG je taj sa kojim možeš da se družiš i živiš sa njim jer misli isto ili slično kao i ti pa se zato i DRUŽIŠ sa njim.
Prijatelja imaš bezbroj a DRUGA možeš imati jednog ili dva,ko misli da ih ima tri ili više onda nema ni jednog.U braku možeš imati samo jednog DRUGA, bračnog.Svi ostali treba da budu samo "prijatelji",tačnije poznanici mada ih zovemo ;kućni prijatelji.Ukoliko nije tako od tog braka nema ništa.DRUG nije samo,sva rodbina je samo,i svi ostali su samo a DRUG JE SVE.

Da,postoje DRUGOVI iz detinjstva,školski DRUGOVI,partijski DRUGOVI kad isto misle u istoj su partiji.Sa svima njima se sastaješ ali samo sa jednim ili sa dva DRUGA se češće sastaješ i provodiš vreme zajedno.
Kad ne misle isto ili slično onda su u različitim partijama(strankama)i nisu neprijatelji zato što drugačije razmišljaju,nego su SAMO prijatelji(poznanici).

D R U G JE S V E !!!
Nadam se da sam vam bar malo otvorio oči !