Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

od
Internet medij Beauty Mania je kako tehnološki tako i po sadržaju najnapredniji portal u Srbiji, koji je s radom počeo u decembru 2008. Pokrenuli smo ga s namerom da to bude mesto gde posetioci mogu da nađu informacije o kozmetičkim i drugim novostima na tržištu, da stiču znanja o pravilnoj nezi kože, brizi za unutrašnju i spoljašnju lepotu, modi, zdravlju, postizanju i očuvanju zdrave telesne težine i o zdravom načinu života uopšte.
Potrošači su dan-danas sve zahtevniji, a o stvarima koje kupuju i koriste sve poučeniji, pa tako pre kupovine obično prikupe sve raspoložive informacije o proizvodu – kako one koje nude proizvođači tako i one koje pružaju potrošači koji su proizvod već isprobali. Tome je prilagođena i namena Beauty Manie, pošto je cilj našeg portala da korisnicima pruži što nepristrasnije i korisnije informacije iz različitih oblasti, a pre svega, naravno, iz oblasti kozmetike, mode i zdravog načina života.
Beauty Mania je – i po ažurnosti i po kvalitetu informacija koje nudi – najnaprednija internet strana iz oblasti lepote, kozmetike i svega ostalog što zanima korisnike. Cilj nam je da zauzmemo vodeće mesto i da naše sadržaje pri tom popravljamo i usavršavamo, kako bismo mogli da izađemo u susret željama i potrebama korisnika i ponudimo im što više najpouzdanijih informacija.
Portal Beauty Mania je podeljen na pet većih celina, i to: nega lica & tela, make up & šminkanje, moda & stil, rekreacija & mršavljenje i odnosi & dobro raspoloženje, gde možete naći brojne poučne članke. U okviru rubrike „Vesti“ predstavljamo proizvode koji na tržištu tek treba da se pojave ili su tamo tek dospeli i tako pokušavamo da ih približimo potrošačima, a tu objavljujemo i druge zanimljivosti iz oblasti koje pokrivamo. U budućnosti će naravno biti i drugih rubrika i novina.
Beauty Mania inače ima još jednu prednost – prvi i najsavremeniji sistem za ocenjivanje kozmetičkih proizvoda i proizvoda za ličnu negu – pod nazivom Kozmetometar. Na Kozmetometru korisnice i korisnici mogu da ocenjuju proizvode i daju svoja mišljenja o njima, čime ne samo da pomažu drugim korisnicima kod donošenja odluka nego i sami dobijaju informacije o proizvodima koji ih interesuju. Tako na Kozmetometru može da se dođe do najpouzdanijih i najobjektivnijih informacija o proizvodima, koje su ocenili korisnici sami.
Veliku pažnju smo posvetili i internet zajednici, koja unapređuje komunikaciju između korisnika. Pored internet foruma, korisnicima je na raspolaganju i Ćaskaonica, a svaki korisnik može da kreira svoj internet kutak koji – sem za lično predstavljanje – može da koristi i za vođenje bloga, uređivanje svog fotoalbuma i komunikaciju s ostalim posetiocima. A sistem prijatelja dozvoljava stvaranje intimnijih veza među korisnicima.
Takođe, redovno objavljujemo ankete i nagradne igre, koje treba da posetiocima Beauty Manie učine boravak raznovrsnijim i zabavnijim.