Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

od
Nije važno kojim putem ćeš krenuti ako ne znaš gde ćeš taj put okončati. Kreni stopama neznanca, pa ćeš neznanac postati. Kreni putem bezna'a, pa ćeš bezna'e pronaći. Nemoj nikuda krenuti i nikuda nećeš stići. Skini košulju sa sebe i ostaćeš naga. Izuj cipele i kreni bosa u prostranstvo tako poznato, a tako tu'e. Baci sve sa sebe i nemoj se osvrtati jer ništa nećeš videti, jer ništa ostavila nisi. Nemaš šta da ostaviš, nemaš kuda krenuti, a sigurno nikuda i nećeš jer puta nemaš, put ne poznaješ, iako izgleda da sve od ro'enja predvi'eno je. Prati grafite sa nepoznatih zgrada dok hodaš ulicom, tragove nepoznatih ptica, pazi dobro na saobraćajne znake na raskršćima. Iako ništa nećeš razumeti, samo prati i trag ne zaustavljaj i stići ćeš tamo gde mesto ti nije, a stići ćeš tamo gde mesto ti jeste. Ako hladno ti je, pokrij se ćebetom od trnja, ako vruće ti je, ohladi se vetrom i jutarnjom rosom. Kad pomisliš da vreme ti ističe, ti isto udvostruči, utrostruči... Kad ne znaš kako šta da učiniš, pogledaj u prostor mraka i saznaćeš šta ti želim reći. Ako nemaš gde sledeći trag da pustiš, ti prethodni ponovi. Onda kada nemaš šta obući, pogledaj se i videćeš da imaš kožu. Nastavi dalje... Ako nemaš šta da kažeš, nemoj ni govoriti, a ako nemaš šta ni ćutati, progutaj iglu i sve ćeš reći i prećutati. Onda kada budeš mislila da vreme je stati, pogledaj za sobom i ako ugledaš mi lik brže još nastavi. Znaj da kraja nema dok za petama ti stojim. Ako misliš da me nema, pruži ruku i pogledaj duž nje, videćeš da mi na meti stojiš. Okreni se i nastavi dalje...
Kuda sad, kuda kad san ti na oči dolazi? Umorna si, želela bi spavati, a san te ne sme uhvatiti. Prati zmiju otrovnicu i san će te stići sam.
Samo nemoj stati pre no što ti kažem ja, samo hodaj, hodaj, nastavi brzinom vetra, jer ne smeš stati ako ja sam tu. A razmisli šta ti o snu rekoh, jer ja ti nikada neću reći: Stop!!!