Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.
Lence

od
Ни самиот незнам дали сакате да ја чуете мојата приказна односно да ја прочитате. Се надевам дека ке ви се допадне затоа што е сто посто вистина. Излегов касно, нешто не беше во ред со комјутерот, па и...
Lence

od
Првиот бран на оргазмот ја обзема изненадно па мораше да се придржи за зид како би останала на нозе. Лина не престануваше па Розе набрзо тргна кон ново задоволување, на ново оргазамско патување. Не са...
BYRALE

od
„Gde si ti odlutala?“ trgao me Milošev glas. „Divno ti stoji haljina“, rekao je dok mi je prelazio rukom preko sisa i stomaka. Bradavice su se stvrdle i izvirile iz dekoltea. „Biće nam super večeras, ...