Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Sedim u tropskom baru na plaži i odjednom uočavam devojku koja prolazi kraj mene i traži mesto gde da stavi peškir. Malo mi je neobično da ovako kasno dolazi na plažu s obzirom da je već 17h i da će kroz sat ili dva sunce početi da zalazi, razmišljao sam, kada nam se sretoše pogledi. Samo smo se blago nasmešili jedno drugom i okrenuli glave na drugu stranu. Kakva pička, mila majko, pomislih!! Bolje da ne gledam u tom pravcu ko zna šta mi može pasti na pamet pogleda li me onako još koji put. Njeno zanosno telo, pune usne i požudni pogled mi ne daju mira pa mi se pogled vraća ka njenom peškiru. Ali nje nema… Već pomislih dobro je, kada primetih par predugih nogu spojenih ravnim stomakom sa parom sočnih grudi i tu mi pođe voda na usta. Moram je upoznati,samo kako, pomislih? Pre no sto sam i imao priliku da razmislim o tome, videh kako mi objekt moje želje maše rukom i pokazuje da priđem. Malo me uhvati tenzija, šta li želi od mene… Prilazim joj lagano s osmehom na licu i kazem: “Dobar dan malena! Zvala si me?”
TI: “Vidim da me gledaš pa rekoh da te pitam da se ne znamo odnekle, posto ne skidaš pogled s mene vec neko vreme”, reče ti uz kikotanje!
JA: “Ne znamo se, ali ne bih imao ništa protiv da te upoznam ili možda cak odvedem na plodove mora i brancin u obližnji restoran kada ogladniš!”
TI:” Opa, ni manje ni više no odmah na večeru! Ne ide to baš tako lako kod mene! Moraćes malo više da se potrudis ne bi li me ubedio da pođem s tobom na večeru!”
JA:” A je li?” irok osmeh mi se navalaci na lice
JA:” A šta bih to trebao da uradim ne bi li imao tu privilegiju I čast mlada gospođice?”
TI:” Pa za početak bi mogao da mi namažes telo mlekom da ne izgorim, ako nemaš ništa protiv?”
Ne čekajući moj odgovor pružas mi mleko za telo s mirisom kokosa i ležeš na stomak.
JA: “Vidim ti si prilično samouverena da ja ovo zelim da ti uradim, čim nisi sacekala moj odgovor!
TI:” Vidi ti se vatra u očima lepi a od te vatre i sunca ću sigurno izgoreti a to ti se ne bi svidelo jer bih morala da te napustim i odem u sobu da smirujem opekotine i samim tim lišim te svog društva koje ti nije nimalo nepoželjno koliko mogu da primetim! Gresim li?” Kažeš to uz osmeh gledajući me preko svog desnog ramena
JA:” Hm, sve ti znaš!!”
Smejem se I uživam u tvojim provokacijama.
TI:” Pa grešim li možda?”
Đavoljski osmeh ti stoji na usnama dok me gledaš preko svog levog ramena.
JA:” Naravno da ne!”
TI:” Pa da vidimo kakav si sa rukama onda!”
Upućuješ mi mali opasni pogled uz smešak koji počinje da me pali.
TI:” Ako mi se svidi tvoja koordinacija pokreta ruku na mom telu, mozda i pođem s tobom na tu večeru! Dosta priče, pokaži ima li u tebi nešto sem lepog lica i tela!”
Sklanjaš zadnji deo grudnjaka i oslobađaš mi ledja da ih nesmetano mažem. Sipam mleko i razmazujem ga po celim leđima da ga bude svuda u tankom sloju i onda lagano odzgo na dole počinjem snažno ali polako da te masiram i u isto vreme utrljavam mleko koje ti je rasuto po celim leđima. Utrljavajući tako, primećujem obrise sisa na kojima ležiš i razmišljam na koji način da ih dodirnem. Masirajući te tako, ispuštaš tihe uzdahe i odobravanje da nastavim.
JA:” Jel ti prija?”
TI:”Mmmmhhmmmmm!”
JA: (osmeh)
Polako utrljavam i sa strane i u jednom trenutku dodirujem ti grudi na sekund vrhovima prstiju, ispuštaš glasniji uzdah…
TI :” Pređi na noge, molim te, osećam da počinju da gore!”
JA:” OK (malo tužan jer nisam mogao malo više da se pozabavim onom lepotom)!”
Utrljavam mleko i masiram ti noge temeljno, kada stigoh do guze koja je tako obla i na pogled čvrsta da prosto želim da je uhvatim u šake i da prvo prelazim prstima lagano preko nje a posle kada je celu čulom dodira memorišem da počnem da je gnječim i mesim kao da mi je poslednja. Pošto sam zastao da se divim guzi, u trenutku me u stvarnost vraća tvoj glas…
TI:” Pa i dupe može da mi izgori mače, nemoj njega da mi zaobilaziš! Znam da ti se ne sviđa kako izgleda ali verujem da ćeš već nekako preživeti ako se i za njega pobrineš a ja ću ti se već odužiti nekako!”
Način na koji si to rekla je već počeo da me pali više no što je to dobro za javno mesto kao što je plaža, iako smo na plaži ostali samo mi i još 10-tak ljudi s obzirom da je već 19h, pa sam razmisljao kako ću čim završim sa masažom otići, zapravo otrčati do vode da ga malo smirim i ohladim pre no što nastavim priču s tobom jer je celom svojom dužinom od 21cm stajao uspravno kao jarbol a bele lanene pantalone sluzile su mu ,ne kao skrovište vec kao jedra pošto ispod njih nisam imao nikakav veš.
JA: “ Iako više nema jakog sunca rado ću ti i guzu namazati iako mi se uopšte ne svidja! (smeh) Ali pošto mi se sve čini da od toga zavisi odlazak na večeru moraću da se žrtvujem!” Ne mogu da verujem da koliko uživam u uzajamnim mali podbadanjima i koliko počinju da me pale!”
TI:” Pa pošto sam te puno namučila moraću i ja tebi nekako da uzvratim, sem odlaskom na večeru na koju sigurno idemo jer ogladneh od tvojih ruku! Taman dok završiš s mazanjem razmisliću o načinu na koji ću tvoju žrtvu kompenzovati svojom ali I da ja u tome uživam !”
Nisam verovao svojim ušima! Prelepa devojka, prelepe guze mi dopušta da joj mesim guzu i još razmišlja kako da mi se oduži zbog toga! Nije mi dobro!! Moram što pre u vodu!
TI:” Stisni to malo jače, šta će ti te jake ruke i dugi prsti, ako ne znaš da ih koristiš na pravi način!! (opaska uz glasan smeh)
JA:” Ne bih da ti ostavim modricu, ko zna šta će dečko da ti pomisli da si radila! (smeh)
TI:” Rekla bih da to nije tvoj problem!! Tvoj trenutni problem je moja guza, a moj što ne utrljavaš to jebeno mleko na način na koji ja to volim! Snažno!( deluješ revoltirano na tren ali ti se odmah vraća osmeh na lice)
JA:”OK! Nema potrebe da divljaš!”
TI:” Divljam? Ha,ha,ha, nisi ti još ništa video!”
Auuuu, ova devojka me pali kao konja, dodje mi da joj ga uvalim do grla, da joj popunim poslednji slobodan prostor u pičkici i da je jebem dok god ne bude molila da stanem! Ali da li ona to želi ili me samo loži. Ne bih da me neko optuži za silovanje… Moram u vodu što pre…Mesim je na sve strane guram gore, guram dole, u stranu, igram se s njom…. Lagano prstom preko tkanine prelazim preko anusa ali ti ne reaguješ, štaviše dižeš guzu i nabijaš je na prst… Taman da krenem ka pičkici kada mi pade na pamet jedna stvar…
JA (u sebi):” Pa čekaj malo ja se pržim kao na tiganju a ona uživa u tome, vreme je da se i ONA malo prži… Počinjem sve oko NJE da masiram ali NJU izbegavam. Posle 10 minuta utrljavanja mleka na guzu i tvojih sve glasnijih ali I dalje diskretnih uzdaha, osećam u vazduhu neki opor miris i mahinalno spuštam pogled na tvoje bikini gaćice na kojima se pojavila mokra tačka… Da li se i kučka napalila ili joj se samo taj deo gaćica nije osušio… Možda mi se pričinjava jer sam se zverski napalio pa ne razmišljam kako treba… Odoh u vodu…
JA:” Dosta je bilo, odoh malo u vodu da se isplivam I razmrdam!” Lupam te po guzi
TI:” Hm, šta, molim? (deluješ kontuzovano kao da si se tek probudila iz sna) Zar već kraj?! Ali…?”
Pridižem se sa peškira, skidam lanenu košulju koja je bila raskopčana, bacam je na pesak pored tvog peškira i okrenut ti leđima sve vreme (da ne bi primetila da mi je kurac u neviđenoj erekciji i da hoće da pukne) sa belim uskim lanenim pantalonama otrčavam ka vodi. Skačem u vodu s namerom da otplivam 2-3 km i da se vratim, pošto će dotad erekcije nestati te ću moći normalno da razmišljam, ponašam i odvedem te na večeru a posle toga možda i u svoju kuću na plaži da te mažem mirisnim uljima i radim stvari koje će te odvesti za sprat iznad devetog neba…Posle 30 minuta vraćam se ali čim sam te video na plaži, ovaj put usamljenu i jebozovnu, kurac mi se ponovo digao.
JA:” Sranje, toliko plivanja za džabe!!(pomislih)!!
Moraću malo da ostanem u plićaku i to malo dalje od tebe i peškira, kod jedne male uvale oivičene stenama .Nadao sam se da me nećes videti, bar dok ga ne izdrkam, pošto izgleda da drugačije ne može da se smiri i prestane da se diže na tebe! Ali pošto stvari u životu najšešće idu onako kako to ne želiš…Veliki talas me udara s ledja i zapljuskuje obalu a ti kao po inerciji bacaš pogled ka delu plićaka gde je talas udario u obalu i, primetivši me ustaješ sa peškira smešeći se, dotrčavaš do vode i plivaš ka meni… Auu, samo mi je ovo falilo…
TI:” Pa gde si ti nestao? Mislila sam da si se udavio!”
JA” Ne boj se, dobar sam plivač!”
TI:”Kako da se ne bojim, pa ko će posle onako temeljno da me namaže i izmasira? Bezobrazni smešak i pohotni pogled mi uništavaju I ono malo kontrole što imam…
JA:”Ne verujem da ne bi mogla naći drugog!”
TI:” Mogla bi ali neću!” (prilaziš I vec si na 3m odmene)
JA:” Ne verujem ti!’’ (osmeh)
TI:”Ni ne tražim to od tebe!”
JA:”A šta tražiš?” Sve barikade su pale i strast je pocela da kontrolise moje pokrete i razmišljanja.
TI:” Šta bi ti voleo da želim od tebe?”
JA: (širok osmeh)
Zaranjam u vodu i nakon par sekundi izranjam tik uz tebe uzimajući te čvrsto u zagrljaj, i odnosim u plićak, na ivicu plime i oseke, i spuštam na mokri pesak dok sunce, iza naših glava, tone u tminu stena!
TI:” Vidiš kako znaš šta želim od tebe!”
JA:”Zagrljaj?” (osmeh)
TI: “Stoko!” (osmeh koji prati poljubac i jezik do grla)
Hvatam te desnom rukom za glavu dok ti grizem i ližem usne... Prelazim jezikom preko ušnih školjki i uha… Ližem ti vrat sa obe strane i po sredini, kao da crtam četkicom… Vraćam se u poljubac dok ti rukom podižem gornji deo bikinija a rukom počinjem da mesim sise koje su tolike da mi ispunjavaju šaku i igram se sa bradavicom na tvojoj levoj sisi… Spuštam jezik na levu sisu i gnječim je dok ti grickam i sisam desnu bradavicu. Kurac mi stoji kao vojnik na straži, pri najgoroj zimi , ni milimetar da mrdne, sav ukrucen i čvrst, spreman da vrhom svog bajoneta nekog ubode pridje li onom što čuva.
TI: “Aaaaaaaaah, taako!!”
JA:” Mmmmmmmm!”
Guraš mi ruku u pantalone i na tren se odvajaš od mene s osmehom na licu!
TI:” Pa mene se neko uželeo!”
TI:”I to puuno!”
TI:” Kako mi je sladak, moram da ga poljubim!”
Spuštaš se niz moje telo, svlačiš mi pantalone i bacaš ih na obalu… vrhom jezika oblizuješ glavić, spuštaš na jaja pa opet stablom kurca sve do glavića koji polako nestaje u dubini tvojih usta. Ahhhhh, k
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 11:02 pm.