Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
PRAKSA 2#


Osecalo se ulje i benzin i bila mi je muika vec od tih mirisa,hteo sam nesto mirisljavo i nevino pored mene!
Marko je ghledao bledo u mene i cekao odgovor?!
"Hajde Marko videcemo nesto,razumem te da ti je Subota jedini dan kada si slobodam i mozes a se druzis sa drustvom ali moras da znas da je skola vaznija od bilo kakvog druzenja"-rekoh pomalo strogo a u istom momentu mi je bilo i zao jer stvarno mali treba da se druzi(nebi da napravim gresku kao sa mojim sinom preme kojem sam bio veoma strog(mozda podsvesno da ne postane kao ja i tretirao sam ga malo grublje da bi se uverio da je pravi jak muskarac iako je imao 14 god(8 razred)).
"Dodji,da uzmemo novo staklo i da ga stavimo"
Marko je i dalje cekao odgovor!"Majstor' Mico hocemo moci da resimo to nekeko"?
"Ajde nemoj sada o tome,daj da uradimo ovo sto smo poceli"-rekoh pomalo ljutito(Pomislih-Ovom klincima je samo u glavi kako da sto bezbolnije prodje u zivotu)!
Poceo sam da raspakujem novu soferku i mislio na to kako da pomognem Marku.
"Ajde pomozi mi da raspakujemo ovo"-rekoh.
"Evooo".Prisao je sa druge strane i sagnuo se.Videle su mu se dlake koje su virile iz okovratnika majce,bio je napredno dete,sigurno je prvi dobio stidne dlake u osnovnoj skoli od svih njegovih vrsnjaka.U momentu mi je izgledao nekako muzevno a opet u drugom sam video samo zbunjeno dete koje samo misli kako da se izvuce od ocevih grdnji.
Uzeli smo skalpele da secemo plasticne trake koje su drzale staklo umotano u karton.
Raspakovali smo soferku i krenuh ka Astri da vidim kako stoji guma i rekao Marku:"Ajde gledaj sada svaki korak u postavljanju soferke da naucis jednom za svagda"
"Dobro majstor' Mico,hocu!
Prisli smo staklu i uhvatili ga zajedno sa suprotnih strana."Ajdeeee.......Dizi......ovamo,ovamo.......eee.......super....s ad samo drzi tako.E sad dolazi glavni deo"-rekoh i okrenu se da nadjem srafciger.
"Evo srafciger Majstore"rece Marko."E super uzmi i ti jedan pa radimo sve isto samo obrnuto od skidanja,najvise treba da pazis da ne ostetis farbu na kolima jer smo onda najebali od musterije"-rekoh.
Krenusmo da stavljamo novo staklo kad:"Micooo"!-Prodera se Jagoda."Evo imamo neke mustarije"
"Eeeee zajebi vise ...vidis da radim sa malim,resi to sama kao da nemozes nista da uradis bez mene,zasto sam te zaposlio?Aaa?Da bi me stalno zvala i maltretirala!E ako mislis da ostanes ovde moraces da se potrudis jer meni netreba beskorisna osoba a nece te spasiti ni Viktor(moj najboli drug cija je bila rodjaka)"!
Zacuta i cuh korake koji se udaljavaju....odahnuh.....Marko me pogleda plasljivo......."Nista idemo dalje ,gde smo stali,ne obaziri se na nju odvratna je i nogiracu je samo da mi digne secer u pogresno vreme i letiiii"!!
"Aj ' vise da zavrsimo ovo vec je 10 sati"!-rekoh a Marko klimnu glavom u znak odobravanja
Zabio sam Srafciger ,pogledah Marka ,uradio je isto ...i krenusmo.Kada smo se nasli na sredinio opet se dodirnusmo bokovima i Jezaaaaa!Pogledali smo se,osetih nenormalnu zelju da ga ovde..sada..odmah...povalim!!
Krenuo sam rukom ka njgovoj guzi i poceh da ga mazim......on.....u prvom trenutku zbunjen.......pogleda prema ulaznim vratima kao da ocekuje da ce neko da udje!Kada vide da nema nikoga i necuju se nikakvi koraci ...priblizi mi se i uze moju ruku i stavi je na medjunozje....poceo je da mu se stvrdnjava i raste to sto je bilo tako lepo upakovano u Jeans.
"Majstore???Sta radimo?"-rece onako sa strahopostovanjam sta mi se svidi jer sam osetio da imam moc nad situacijom!
"Hajde vamo"-i povedeh ga za ruku u prostoriju iz koje smo izneli soferku!On bez nekog odupiranja krenu zamnom.
Usli smo...ja ga povukoh ka sebi i nogom zatvorih vrata.
Nastavice se.......
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 11:11 am.