Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Ne verujem u virtuelne ljubavi iz sopstvenog iskustva. Međutim, istina je da komuniciram s ljudima u virtuelnom svetu, ali to su neke neobavezne komunikacije...
Ovih dana jedna osoba se osetila ugrozenom zbog moje komunikacije s drugom osobom. Ne moram niti želim objašnjavati ko je meni i šta ta osoba, ali reci cu dotičnoj dami nekoliko stvari:

1. Ne ugrozavam te ni u čemu. Ali zbog sebe pokusaj shvatiti da niko nije ničije vlasništvo i da nikoga ne možeš posedovati. U ljubavi nema ništa na silu.
2. To što sam dotičnom gospodinu rekla je iz razloga što mi je jako dobar prijatelj, i jedino na taj način sam i ja njemu prijatelj.
3. Ti postojiš danas, neka druga sutra, a on i ja ćemo do kraja života ostati to što jesmo. I da je neko njemu pričao o meni, on ne bi razmišljao o tome kao ja, nazvao bi me istu sekundu.
4. Ne moram ti ništa pričati o svom životu, ali u tom istom mom životu, postoji muškarac koji nije nimalo virtuelan. Ima ime i prezime, stvaran je i opipljiv.
5. Poverenje… jedna od jako važnih stvari u vezi. Sumnja razara i ubija. Ljubomora izjeda. To je zaista život na mukama. Meni se moj neko ne mora javiti danima, no ja nikada neću pomisliti da ima neku drugu. Nikada se neću osetiti ugroženom ako razgovara s nekom ženom.
6. Moj neko je čovek od leda. Nije kao moj prijatelj topao i otvoren. I budi sretna da imaš nekoga s kim uvek znaš na čemu si. No nemoj me pogrešno shvatiti, ja svog čoveka od "leda" ne bi menjala za nijednog drugog na Svetu. U mojim očima svi drugi su bleda slika. Dobro, Brad Pitt je Brad Pitt, no nećemo o tome. Wink

Molim te, nemoj više na mene trošiti svoje vreme i reči. Svoju pozitivnu energiju čuvaj za njega, za neke druge, lepše stvari...
8)

Hvala.
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 10:26 am.