Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Ja se držim svoje teme:
- da li objaviti istinu ili ne u profilu o sebi,
- da li biti internet zabavljač, smarač ili da se uspostavi početni kontakt i onda sastanak u živo, pa šta bude da bude.
Treba objaviti početnu istinu u profilu, jer potencijalne kandidatkinje onda vide o kome se radi, pa mogu probrati od ponuđenog.
Naime, oglašavanje internetom da se traži žena za život, predstavlja vid isticanje svoga duha i tela kao robe na berzi zvanoj internet upoznavanje. Nema tu lutnje. Ako već hoćeš da se upoznaš sa nekim preko interneta, onda moraš biti spreman na rizik da će ti svako javiti.
Zbog toga treba napisati početnu istinu o sebi, pa ćeš obezbediti javljanje onih žena kojima se dopada ono što je napisano. Međutim, introspekcija nije naučni psihologijski metod, što znači, da nije dobro pisati i pričati o sebi. Neka drugi ocene svojstvo čoveka. Dalje, hartija (čitaj: internet) trpi sve, pa se može svašta i napisati, a što nije istina. Upoznavanje internetom još nije steklo pozitivnu popularnost.
Takvo upoznavanje se tretira kao bizarnost, kao nesposobnost čoveka/žene da upozna sapatnika/saputnika standardizovanim načinom. Internetom kolaju svakakvi tipovi, ali to je izazov i rizik internet upoznavanja.
Pa ko voli, nek izvoli.
Gluvo Kuče.

Na Preobraženje Gospodnje,
leta prestupnog Gospodnjeg 2008.
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 4:25 pm.