Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Miris njenog tela ostao je na mojoj jakni. Lep mirs lepe žene. Uzbuđujući. Bilo je hladno i ja je zagrnuh jaknom prateći je do njene kuće. To je bilo oko ponoći.

A te večeri, oko pola devet, sastali smo se po drugi put, da bismo išli u bioskop. Seli smo u kafić pre početka proekcije i razgovarali.
- Ja sam razmišljala i zaključila, da meni ne treba čovek za život, nego da se koji put sastanemo, popričamo i slično.
- Pa što si se javila na moj oglas, kada je precizno pisalo da tražim ženu za život.
- Imam mnogo obaveza, dvoje dece, radim, majka mi živi sama u drugom gradu...
- Pa i u tvom profilu piše da tražiš čoveka za ozbiljnu vezu.
- Piše, ali ne mogu to ostvariti.

Odgledali smo film, ne govoreći skoro svo vreme ništa jedno drugom. A nekada sam u tami bioskopske dvorane grlio ženu pred sebe, držali se za ruke, ko je mislio na film.

Prateći je do kuće Bulevarom Njegovog Kraljevskog Veličanstva Aleksandra Krađorđevića Prvog Ujedinioca, više smo ćutali nego pričali.
- Da li bi hteo da mi budeš drug, povremeno i saradnik za posao i slično.
- Kako da ti budem drug, kada mi treba žena. To je perverzno. Ne mogu biti drug sa ženom. Još uvek imam normalan seksualan nagon i potrebu i telo i duša traže ženu. Ne treba mi drugarica.
- Pa zar ti nemaš drugarice.
- Nemam.
- Ja ne mogu ispuniti tvoje zahteve da budem sa tobom.
- A što to nisi rekla pre sastajanja. Ja sam bio precizan i u profilu i u internet dopisivanju i u telefonskim razgovorima i tokom ova dva susreta. Stalno sam govorio da tražim ženu za život, životnog saputnika. Tebi treba čovek za zabavu, a ja nisam zabavljač. Razumeo bih da si me otkačila što nisam po tvom ukusu i kriterijumima. Svako ima pravo da bira s kim hoće da bude i s kim neće da bude. Ali ti si me otkačila unapred. Ti si me slagala. Ti si me prevarila, dovela u zabludu i održavala u zabludi.
- Nisam te slagala. I meni treba čovek za život ali pod drugačijim okolnostima.
- Tebi treba čovek da te zabavlja, da se s njim susretneš jednom dva puta mesečno, da ti da malo para, da te prošeta, da legnete ...Morala si mi to reći. I to bi bilo korektno. I u profilu ti piše da tražiš ozbiljnu vezu i stalno si mi o tome pričala. Kakva ti je to magistarska titula kada lažeš. Lažeš sebe.
- Je li možemo da se susrećemo povremeno, da ostvarimo neku poslovnu saradnju. Ti si kvalitetan čovek i ne želim da te izgubim.
- Ne može. Ne treba mi drugarica, ne treba mi poslovna partnerka. Treba mi žena za život. Osećam se prevarenim. Nije to dobro. Još pre nego što si me i upoznala, ti si me otkačila. Ti onda sve varaš sa lažnim podacima u svom profilu. Je li ti tako i sa drugima radiš: javiš se na njihov oglas, izađete, prošetate se, zabavite se i svako na svoju stranu. Ti u svoju kuću, gde te čekaju deca i povremeno dolazi bivši muž, a on mučenik pognute glave napušta ljubavno poprište. Ti si zla žena.
- Nisam zla. Ne znam šta da radim. Treba mi čovek, ali ne mogu mu se posvetiti. Imam mnogo obaveza.
- I to je u redu. Ali onda traži čoveka za povremeno sastajanje, a ne za ozbiljnu vezu. U tome se sastoji tvoja prevara i prema meni i prema drugima koji ti se javljaju na tvoj oglas i kojima se ti javljaš na njihov oglas.

Postajalo je neprijatno, mučno. Ona je počela da vređa. Sve je to bilo pripremanje terena da se raziđemo. Ne čekajući zaplet i rasplet, uzeh jaknu (sa lepim mirisom lepe žene) i ostavih je ispred zgrade u kojoj je njen stan.
Laka noć lepoto života.-

Gluvo Kuče.

Beograd,
25. avgust 2008. godine.
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 9:43 pm.