Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Kada čovek / žena dođe u neku životnu fazu da je sam / sama, onda pokušava naći partnera / saputnika na razne načine. Verovatno je već skoro sve isprobano (da ne nabrajamo životne opcije, možda se nešto propusti).

Zbog toga ovaj serijal ima svrhu (početne) analize traženja saputnika internetom (ne sviđa mi se termin "partner"Wink.

Internet je dobra stvar. Da nije bilo Tesle i Pupina, ne bi bilo interneta. Da nije bilo Srba, ne bi bilo interneta. Internet je čudo.

Kada se na internet postavi profil, onda je to ponuda svog duha i tela. Znači, čovek se kao roba nudi drugima da ga prouče na osnovu početnih podataka iz javno objavljenog profila i da mu se jave. To javljanje je potražnja. Ističe se ponuda. Nastaje usaglašavanje ponude i potražnje, a pa ako se strane usaglase, zaključi se posao. U ovom slučaju: ljubavni posao.

Da li je to bizarno. Da li je to srozavanje čoveka na roba visoke tehnologije (u odnosu na robove do pre stotinjak godina, koji su bili izlagani od strane robovlasnika na binama, pa su ih gledali i pipkali). Ko je visokotehnološki robovlasnik. Da li je internet upoznavanje neljudsko upoznavanje: mašina nas spaja, mašina nas razdvaja.

A ko ima pristup internetu. U Srbiji je to oko 15% stanovništva. ADSL konekciju ima oko 7% stanovnika. Na internetu su znači, retki ljudi. Po pravilu, to su obrazovaniji ljudi, zahtevniji. Ali ima i zgubidana, koji nemaju prijatelje i neprijatelje i preko interneta se prazne. Takvi su opasni.

Žene su na internetu opasnije od muškaraca. Traže čoveka da ih zabavlja. Najpre je to zabavljanje razmenom elektronskih pisama, posle su telefonski razgovori, pa SMS i MMS poruke, pa bezvezni izlasci. Takvi muškarci stručno se zovu "taksisti". Vozaju žene kroz život, a drugi se grebu od tih žena (ne mislim samo na finansijsko grebanje). Ali ja volim ženu. Kakva takva je, predivna je. Poezija života.

Neko je na internetu svakodnevno, a neko povremeno. Razne su situacije. Pravilo je, da nema pravila. U svakom slučaju, dobar je unternet, meni je značajan za posao. Slučajno sam spoznao da se internetom može naći i žena za život. Žena je čudo.

Ja ne tražim ženu za provod. Takvu ću naći kod plavog mosta, u Hajatu, u silikonskoj dolini, u oglasima. Verujem da ću internetom naći ženu za život koja traži čoveka za život.-

Gluvo Kuče.

Beograd,
27. avgust 2008. godine.
Sva vremena su GMT +1. Trenutno vreme je 10:58 pm.