Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Znači, korišćenje interneta za traženje i nalaženje saputnika je diskutabilno.

Vidljivo je, da se internetom ne nalazi lice suprotnog pola za ozbiljniju vezu. Nalaze se lice sa kojim se do iznemoglosti razmenjuju elektronska pisma ili preko foruma ili preko internet adresa koja se posle obostrano razmene. Mesecima se dopisuju, a da se nikada u životu nisu ni videli. Malo se ostvari neposrednih susreta. Zato je inetrent virtuelno upoznavanje. Neizvesno upoznavanje. Neko skoro reče, ovakvo upoznavanje ne može naneti zlo: štiti ga monitor.

A kada je to tako, zašto onda ljudi postavljaju profile svoje ličnosti na internet portale (lažne, polulažne, istinite) u nameri da nađu nekoga za ostvarivanje kakve - takve veze. Zašto to rade, ako već ne žele da traže i nađu lice za takvu ozbiljnu vezu. Ako potcenjuju internet za nalažanje saputnika. Ako potcenjuju ona lica, koja ozbiljnije shvataju ovakve internet portale za traženje saputnika. Ako im je do razmene pisama, postoje drugi internet portali, koji su specijalizovani za razmenu i sukobvljavanje mišljenja. Ako traže jednokratnog partnera, ima oglasa po novinama (za "masažu"Wink, ima plavi most, ima picin park, ima Hajat, ima "agencije za poslovnu pratnju"...

Kakva je namera lica koja ostavljaju svoje podatke na ovakvim i sličnim internet portalima. Da li stvarno traže nekoga ili žele da se izgube u mnoštvu. Da li su ovde odbačena, pobačena, zabačena lica. Da li ne mogu upoznati nekoga standardizovanim načinom. Da li su ovde gubitnici u prethodnim ljubavnim okršajima, pa se prazne lupanjem prazne slame sa takvim sličnim, njima nepoznatim, licima. Da li su ovde kukavice. Da li su ovde životni gubitnici. Zašto to rade. Zašto su uopšte došli u takvu situaciuju da se osećaju gubitnicima.
Da li su mizantropi.-

Gluvo Kuče.

Beograd,
na Uspenije Presvete Bogorodice, Veliku Gospojinu,
leta prestupnog Gospodnjeg 2008.
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 9:42 pm.