Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Od mog poslednjeg pisanog javljanja na forumu ove internet stranice, svašta mi se izdešavalo.
Svakakvi likovi mi se javljaju. Biseri bizarnosti i polusveta. Svakav kontakat sam uspostavljao. Svega je bilo.

Na svakakve načine su me ženke odbacivale, a da me nisu ni videle ni čule.
Čovek se onda pita, zašto su postavile svoje likove na ovu inetrent stranicu i zašto se javljaju čoveku koji je precizno napisao da traži ženu za život koja traži čoveka za život. Zašto mi se javljaju, kada nisam internet ni telefonski zabavljač.
U stvari, nisam nikakv zabavljač.

Zašto mi se javljaju prostituke, makroi, pederi, sponzoruše, svingeri, žene željne polu/jednočasovnog seksa, žene koje traže da ih neko prošeta po Beogradu, žene koje traže žrtvu za do iznemoglosti internet dopisivanje, žene koje traže popunjavanje duševne i telesne rupe u odnosu na svoje muževe, žene koje traže da ih neko vodi na odmor, žene koje traže društvo za bioskopsku i pozorišnu predstavu, za posetu izložbi i slično. Koje traže čoveka za jednokratnu upotrebu.
Zašto mi se takve javljaju, kada sam rekao da ih odbijam/odbacujem svojim ponašanjem i pisanjem.

Zašto mi se ne javi žena koja traži čoveka za život.
Zašto me ne odbije zbog mog lika, tela, dela, zlodela, nedela, karaktera, ali kada me upozna, a ne da me odbije kada vidi da sam dosledan u mojoj javno objavljenoj potražnji za uspostavljanje tzv. ozbiljne veze. Što mi se javlja, kada jasno piše da tražim ženu za ozbiljnu vezi.
Ja sam neozbiljan, ali je život ozbiljan ili obrnuto.

Ali, neće me oteratri odavde. Ja sam na internetu (ne na ovakvom obliku) od pre više od desetak godina. Iako mi to nije zanimanje, računare sam uvodio u moj posao još od bušenih katica. Patim što nema Meca, ali šta je tu je. Verujem u upoznavanje modernim sredstvima komunukacije (šta bi bilo od sveta, da nije bilo Tesle i Pupina).
Tako i ja prodajem i usluge svoje agencije, tako i ja kupujem usluge i robu drugih privrednih subjekata.
Pa i čovek je roba, pa neka ga neko kupi na internetu ili za pare ili za ljubav.

Kada naiđe kreativna inspiracija, podeliću sa posetiocima ovog foruma detaljna iskustva u prijavljivanju i odbijanju. Biće zanimaljivo. Znam da to ništa nije nepoznato, ništa novo i da su se i drugim licima takve, slične i gore stvari dešavale.
Ali barem ću na taj način oterati od sebe one žene koje ne želim da mi se javljaju i nastojaću da privučem onu ženu koju tražim.
Ko traži, on i nađe. Rekla/napisala mi je jedna lepotica sa ove internet stranice.-

Gluvo Kuče.

Beograd,
8. septembar 2008. godine.-
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 2:09 pm.