Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

kad ste culi neku frazu koja je na vas ostavila utisak .... evo jedne ... u srcu svakog coveka nalaze se dva vuka . Vuk ljubavi i vuk mrznje koji se neprestano bore ... pobedjuje onaj koji ima vise hrane !!! ... kad pomislis na mene koji vuk pobedjuje ???!!...
vanz, odlicna tema... fraza ima milion pa se izlizale...

moja "omiljena" i najotrcanija fraza na svetu je: Sto te ne ubije ojaca te.


Frazama i fraziranju pribegavaju uvek oni koji nemaju snage, niti sposobnosti, da kreativno komuniciraju. Biraju put kojim se lakse ide.
Mogu biti i korisne ako uz njih ide propratno objasnjenje.
P.S. I vecina vicOva sluzi u tu svrhu, olaksanja "konverzacionosti" wink
Svako ima komplekse samo vesto ih skriva!
kad ste culi neku frazu koja je na vas ostavila utisak .... evo jedne ... u srcu svakog coveka nalaze se dva vuka . Vuk ljubavi i vuk mrznje koji se neprestano bore ... pobedjuje onaj koji ima vise hrane !!! ... kad pomislis na mene koji vuk pobedjuje ???!!...Drašković...........................Smile))
A mozda Vuk Obradovic ili Vuk Bojovic i takooo......
Maskota Vucko. lol
Eh, kao dete sam umela da ga nacrtam... lol
Fraze su super i uvek volim da se smejem istima. Gomila ljudi svakodnevno kao papagaji ponavljaju rečenice o čijem značenju nikada nisu ni razmislili.
Najsmešnije mi kad pitaš Šumadinca: "Kako si"? a on odgovori "Eto, malo" ili "pomalo". Pa jbt, šta ti znači to "Eto malo"?
lollollol
Ne diraj ti meni Sumadince, znash?! evilevil

Ko se Sunca krije, bolje da ga nije... wink to nam je stalno govorila uciteljica i ja kasnije dobila alergiju na Sunce na moru i shta sad?!
Bolje da me nije?! shockshock

Shto kazze Zlica, ej zzivote, lutalico!!! rollrollTongue
Ocekivao sam malo vise razgovora na ovu temu ... recimo da 90% prijavljenih na sajtu imaju u profilu SVOJ MOTO koji (kao) postuju i u koji veruju , medjutim i to je fraza ... tj. recenica koja se spomenula ko zna koliko puta tako da se koristi u govoru a da se i nemisli bas to ...Cesto fraze dobijamo putem sms poruka tipa nekih stihova i sl. ... Da li fraze pomazu u razgovoru ? ... Da ... meni da ... sluzim se frazama da nekog nasmejem , opustim atmosveru , potaknem razgovor ... ne mislim da to koriste slabi , ali jeste laksi nacin za opustanja atmosvere , barem meni ... toiko za sad ...
Uvek je tako sa prevelikim ocekivanjima... shock

A, mi shto smo odgovorili... Dobijamo li neku nagradu?! winkTongue
Nije važno pobediti, važno je učestvovati bre! winklol
Nemam sliku, al licim na tatu...Smile
Vazzno je dominiwati, bwe... :D
Meni su najbolje one kafanske kad posle svakog pića hoćeš da kreneš kući a ostali ti ne daju. "Ajde, nisi doš'o na jednu nogu", "Ne svađaj dva oka u glavi", "Sa tri se prsta krstiš", "Četri konja vuku kola", itd...
lollollol
... toiko za sad ...koiko?............................Smile))
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 3:12 pm.