Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Ovan
Ovna morate da gledate pravo u oči. Dajte mu do znanja da ste vredni truda, a onda pustite da vas zavede. Ovan će ceniti vašu direktnost i nezavisnost. Budite uvek spremni za lude avanture, ne sputavajte ga i uživajte u njegovom neobuzdanom duhu.
Bik
Skuvajte mu omiljeni obrok i upotpunite sve svećama i romantičnom muzikom. Mazite ga i pazite, a zauzvrat biće uvek tu kada vam treba. Budite strpljivi, puni ljubavi i podrške.
Blizanci
Igrajte igrice i flertujte. Budite fleksibilni i otvorenog duha - Blizanci vole da se igraju. Budite neuhvatljivi, lukavi, zavodljivi i pomalo nepristupačni. Blizanci vole nadmudrivanje i lov, ali i zabavnu komunikaciju. Nikako ne smete da postanete dosadni!
Rak
Rakovi cene materijalnu sigurnost, pa mu dajte do znanja da imate sigurno zaposlenje. Uživajte u tihim, privatnim večerima kod kuće. Ne zaboravljajte posebne dane kao što su rođendani i godišnjice.
Lav
Lavovi moraju da blistaju, vole da su uvek u centru pažnje. Divite se njegovom smislu za humor i često mu stavljajte do znanja koliko vam je bitan.
Devica
Da biste osvojili Devicu, morate da joj se pokažete kao osoba bez mane i biće oduševljena savršenstvom u vama. Device su oštroumna i analitična bića. Ostanite smireni kad vas kritikuju ili previše analiziraju. Otvorite joj srce, Devica je ljubavnica i srodna duša.
Vaga
Vaga voli ravnotežu. Ugađajte joj malim ekstravagancijama i neprestanim komplimentima. Ona će zauzvrat biti uvek lepa i senzualna za vas. Voli jednakost u vezi i sposobna je da donosi razumne odluke.
Škorpija
Izgledajte zavodljivo kad god ste u Škorpijinoj blizini. One cene prirodan seksepil. Budite spremni da otkrijete svoje maštarije: sve podelite s njima, jer Škorpija želi da zna sve vaše skrivene želje. Investirajte u satensku posteljinu i mirisne sveće, a Škorpija će se pobrinuti za zavođenje, muziku, masažu...
Strelac
Dajte mu emocionalnu i fizičku slobodu koja mu je potrebna. Budite uvek spremni na iznenadno putovanje i avanturu jer Strelac će otputovati onog trena kad sazna za zanimljivu destinaciju. Naučite da volite praktične šale, budite puni entuzijazma, energični i uvek spremni za avanture.
Jarac
Budite puni razumevanja za Jarčevu posvećenost poslu i želju za uspehom. Oni to žele i zbog sebe, ali i zbog partnera. Dajte Jarcu dokaz, pažljivo odabranim poklonima, da ste sposobni racionalno da raspolažete svojim bankovnim računom. Kada bude spreman, Jarac će vam se posvetiti u potpunosti. Uvek budite iskreni i učinite ono što ste rekli da ćete učiniti.
Vodolija
Ako želite da zavedete Vodoliju, morate biti sposobni za razgovor o različitim temama. Bićete zadivljeni njegovim elastičnim umom. Postanite intimni s Vodolijinim umom pre nego s njegovim telom.
Ribe
Naučite da ljubav iskazujete na hiljadu načina, a pored reči, pokažite svoju naklonost i gestovima. Budite uvek podrška Ribi. Nađite način da joj pokažete da romantična ljubav iz crno-belih filmova može da postoji i između vas dvoje.
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 12:18 pm.