Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Anastassija i More su postavile teme, koje mogu da se regulisu emocijonalom inteligencijom (EQ). Anastassija je, u postavci teme, to i pomenula, a Realmadridroben je nesto napisao o tome na pomenutoj temi. Pa, evo ja otvorih temu da se mozda malo vise upoznamo sa EQ i eventualno pomognemo malo sebi, a i drugima. Naravno da su dobrodosli i copy-paste prilozi, jer verujem da je malo ljudi upoznato sa ovom oblascu, s obzirom da je poprilicno nova na polju psihologije.

Jeste da se EQ poslednjih godina dosta pominje, samo je pitanje koliko smo se mi ukljucili u sve to. Naucnici joj pridaju veliki znacaj i smatra se da EQ mnogo vazniji nego sto mi mislimo.
EQ je skup emocionalnih i društvenih veština koje čoveku pomažu da bolje funkcioniše i lakše se nosi sa svakodnevnicom. Dakle, emocionalna inteligencija je nešto što se rečima tako lako opisuje, ali to je i nešto što je istovremeno prava životna mudrost ...

Srećom, kako su emocije biohemijske reakcije, tako postoje vrlo jednostavni načini da promenimo svoj mozak, odnosno da se "istreniramo", naučimo drugačije da reagujemo i time unapredimo emocionalnu inteligenciju.

Pa, da krenemo lol Zabasasmo malo i u ozbiljne teme. Ko je raspolozen neka se pridruzi. Naravno da su i duhoviti komentari dobrodosli. wink
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 9:49 pm.