Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Kada sam ja bio pri zavrsetku osnovne a pri pocetku srednje skole, tada nisam mogao ni da prismrdim ni jednom KLUB-u a kamoli da udjem, sto ocigledno danas nije tako... Danas izlazimo sa najbolje receno decom, nemaju ni 15-god. a vec su u guzvi, sta li ti roditelji misle kad pustaju decu na takva mesta... Novi Sad je postao propast sto se toga tice!
TURBO FOLK...tako jaka i opasna droga nije postojala od nastanka sveta....od pojave turbo folka ja sam postao jedan od onih koji su za legalizaciju marihuane....turbo folk je bolest za koju nema leka...nisam zagovornik cenzure ali t.f prelazi sve granice...nema leka
Sto se klubova u Beogradu tice,balavci ne mogu da udju bas gde zele.Primer su:Akapulko(balavci mogu samo da sanjaju),Amsterdam,splavovi kod Zemuna(deca tu nemaju sta da traze),zatim Green bar,Pantersi,Hua Hua(dok je radio).O tim mestima balavci i deca mogu da sanjaju.Ja uglavnom i izlazim na takva mesta.
DA LI TURBO FOLK KVARI DANASNJU OMLADINU?

Svakako !!!
Mislim, strasno......Smile))
Ali nije u pitanju samo omladina, balavci.....turbo slusaju i nase generacije !!! 0))
Ma jok, omladina je vec kvarna do yaya... Smile))
...eeeeeeeee...kOga bOLLe qrTz za tOOrbo FoLk....yBtEe?! :op
Fij,Faj,fOOj......
DA LI TURBO FOLK KVARI DANASNJU OMLADINU?
Ma naravno.To je sramota za muziku uopste.Da se ja pitam,ta vrsta muzike bi se zakonom zabranila.Kad samo cujes tekstove tih pesama,ma bruka.Ali bitno je da se one pevacice skinu gole i sve im prolazi.Ma turbo folk ne unistava samo omladinu,vec celu ovu drzavu-SCG.
Ne kvari samo turbo folk danasnju omladinu, kvari ih ceo nas drustveni sistem..
Ako se gleda po muzici onda i tehno, metal,( jel malo ko, ko se ne drogira slusa ovu vrstu muzike ) ... i sve ostale vrste muzike kvare decu, ljude..
A sto se tice izlazaka dece, ja sam protiv i uzasno mi je videti dete od 13 god. sa cigarom u ustima i pijanog.. Uzas.. Nemam ni komentara..
tehno, metal,( jel malo ko, ko se ne drogira slusa ovu vrstu muzike )
Ih, Maycat, pa nisam očekivao od tebe ovakvu izjavu... Ja lično bih morao da se udrogiram da bih mogao da slušam recimo baš taj turbo folk.

... i sve ostale vrste muzike kvare decu, ljude..
Mislim da nisi to htela da kažeš, zar ne? Zašto bi kvalitetna muzika kvarila bilo koga?

Bilo bi dovoljno ukinuti Pink i Grand produkciju i taj problem bi se vremenom prilično sanirao. Strahota je kad odvedete dete u obdanište i kad odete posle po njega, a ono jadno pevuši Krmeljušu, Kobileušu, Kraveušu... Gledam pre neki dan na TV Politici - dečija emisija i doveli neki užas od pevaljke da peva deci... i dečica naravno veselo skakuću i samo upijaju. E, to bih najstrože sankcionisao. Kućno vaspitanje, toga fali mnogo...
Mr. MiX, moyne s'd takwu krtik00, bash s'd u owom krutziyalnom trenutku kd 'e Ceca postala plawusha u eeeee, do yayaa... 'edna m00ka manye Smile))
Ceca postala plawusha
Jel? A nisam to ni znao! Jes' onda kURcijalni... trenutak... Smile))

Sta Vam je to turbo-folk??Smile))
Turbo ŠTA? Smile))
Ne kvari samo turbo folk danasnju omladinu, kvari ih ceo nas drustveni sistem..

Mene ubija, ako ga moram slusati u autobusu...
turbo-folk fffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjj................ ..Necu ni da razgovaram na tu temu...
U svemu tome ja jedino tu ne razumem roditelje koji ih pustaju.
Sva vremena su GMT +1. Trenutno vreme je 6:11 pm.