Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Italijanski seksolog Pjero Lorencini smatra da na osnovu oblika ženskih grudi može da se opiše karakter a tipove grudi je uporedio sa voćkama.

Lorencino je žene podelio na dinje, grejp, kruške i limunove.

[b]Dinje

Žene sa poprsjem u obliku dinja pre svega žele divljenje muškaraca. Ako iz razmazite šanse da odbiju seks su minimalne. One su mazne, privržene i žele pažnju.

[b]Limunovi

Muškarci koji vole žene divljeg, neukrotivog karaktera trebalo bi da biraju one čije grudi podsećaju na limun. Ovakve dame su žene pune života, ponekad slatko drske, ali iznad svega žele život pun iznenadjenja i adrenalinskih užitaka. Uzbudljive su, inteligentne, vole seks i sjajni su životni saputnici.

Kruške

Ako ste "pikirali" žensku sa prsima u obliku kruške, znajte da, iako su konzervativne, žene ovakvog poprsja vole seks u svim varijantama. Sa njima je problem u tome što iako deluju vrlo ozbiljno, sklone su preljubi. Nestalne su, avanturističkog duha, vesele i neobuzdane.

Grejp

Žene čije grudi liče na grejp vole nežnost i nisu za preveliku strast. One često iznevere muška očekivanja, jer su daleko od onoga što je prva asocijacija na njihove bujne grudi. Deluju seksi i zavodljivo, ali su stidljive i nisu zainteresovane za velike izlive strasti.

Eto, braćo i drugovi ja ovo napisah pa vi ako verujete Lorencinu, obratite malo pažnju... Smile Ja sam ovo počeo da praktikujem pri odabiru partnerki i mogu vam reći da se njegova teorija do sada dobro pokazala.

A forumašice kad su već toliko dobre, mogle bi da se izjasne kojem od gore pomenutih "tipova ličnosti" pripadaju. 8)
Pozdrav svima i ne zamerite na temi.
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 12:59 am.