Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Vec sam negde rekao da gojaznost smatram nekulturom.Naravno izuzimam slucajeve ako je neko debeo iz zdravstvenih razloga, i jako mi je zao kad je to u pitanju, zao mi zaista.
Ali ako je neko debeo zato sto voli da jede, i jede i jede, onda je to strasno. neko je ovde pomenuo amere kako su oni debeli i srecni i lepo se sexaju, e pa to sto se onisexaju je u redu, to je normalno, ali sto izgledaju kao izoblicene mase je odvratno.
uostalom daj malo razmislite ko bi od vas voleo da ima sex sa nekim ko mu se "preliva" preko kreveta, i sluzi vam tu kao neka nepokretna imovina.
Debljina jednostavno nije zdrava, i vise necu o tome pocinjem se nervirati.
rekoh izvinjenje najiskrenije onima koji su zbog neke vise sile debeli.


Ja, fala bogu, nisam nikada bio debeo. Vidjao sam mnogo gojaznih osoba, kako kod nas, tako, cinimi se, jos vise u inostranstvu. Medjutim, ja mislim da je to intimna stvar svakog coveka i da svaki covek ima pravo da bude debeo ili vec kako on zeli. Naravno da ima i srecnih debeljuca, kao i nazalost onih tuznih i onih koji pate. Seks koji je takodje krajnje intiman, sigurno ne podrazumeva univerzalnu odbojnost prema oderedjenom izgledu i potpuno sam uveren da ima i punackih osoba koje vole i koje su voljene i pri tome uzivaju u seksu.

Uveren sam da svako misljene koje tezi tipizaciji i generalizaciji po bilo kom osnovu, samim tim i po telesnoj tezini, nosu i sebi klicu biologizma i netolerancije, odnosno i u sustini, rasizma. Takva misljenja govore vise o onima koji su ih izneli, nego, u ovom slucaju, o debeljucama.
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 8:01 pm.