Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Rušenje urbanih mitova - Važna je unutarnja, a ne vanjska ljepota
Da, a zemlja je ravna ploča. Mislim stvarno, tko još ne zna da put do unutarnje ljepote vodi jedino preko puta vanjske ljepote, odnosno prvo je potrebna fizička privlačnost da bi došlo do proučavanja unutarnje ljepote neke osobe.

Recimo to grubim seljačkim rječnikom: za komadom se malo ko ne okrene, a za gaborom malo ko ne okrene glave u stranu i neugodno mu je uopće biti u blizini takve osobe.


Dobro možda smo malo pretjerali u klasifikaciji, no diplomatskim putem rečeno postoje dvije vrste žena: one zgodne i one manje zgodnije. Nećemo sad o tome kako se ljepota neke žene u očima povećava razmjerno količini unesenog alkohola u organizam jer to je općepoznata stvar već ćemo se usredotočiti na pojam unutarnje ljepote.


Taj pojam unutarnje ljepote sigurno je izmišljotina neke jako ružne osobe koja je htjela izmisliti neku novu dimenziju ljepote, a možda i produkt mašte nekog pijanog pjesnika koji se time htio opravdati pred prijateljima nakon što je završio pijan s nekim gaborom, pardon manje zgodnom ženskom osobom.

Ljepota je čisto fizička kategorija, to znaju i vrapci na grani, a davati joj neka metafizička svojstva čista je utopija osoba kojima majka priroda nije bila previše sklona. Nažalost za one zakinute, takva je većina, površna do jaja i seksualno ograničena vanjskom projekcijom slike. Life sucks, boys and girls.
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 8:35 am.