Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Partnerka ih ne podržava, ponižava ih u društvu, vara i koketira s drugima... Neke stvari mogu da se tolerišu, ali napad na integritet, poštovanje i poverenje druge osobe teško može da prođe nekažnjeno

Iako ima muškaraca koji su spremni sve da oproste ženama, napravili smo spisak nekih stvari koje bi trebalo da podstaknu jači pol da preispitaju vezu, pa čak i da je prekinu, ukoliko uvide da se u njoj ne osećaju lepo i zadovoljno.
Ne podržava vas
Muškarce zanimaju drugačije stvari, emisije i teme nego njihove partnerke. Isto tako, u društvu muškarci često znaju da uskoče sebi u usta ili da kažu nešto glupo. Tada se događa tipična situacija - devojka prigovara svom dragom i stavlja ga u neprijatnu poziciju. Kada vas partnerka ne poštuje dovoljno i ponižava vas u društvu ili vas ne podržava u vašim hobijima i interesovanjima, znači da je došlo vreme za analizu veze, pa i raskid.
Koketira s drugim muškarcima
Malo je stvari u životu koje muškarac više prezire od saznanja da se njegova izabranica više zabavlja u društvu s drugim muškarcima nego s njim. Ako izađete s društvom i primetite da se ona smeje šalama drugog muškarca ili da ga lagano dodiruje po ruci dok razgovaraju, vreme je za prekid veze. Osećaj nezadovoljstva baciće senku na vašu vezu i zato je bolje da svako ode na svoju stranu.
Vara vas
Majka svih prekida. Varanje partnera je šamar u lice vama, vašem poverenju i slici koju ste imali o partnerki. Varanjem, žena svede sve druge razloge za raskid na jedan i zato, kada saznate da vas vara, to je kraj! Ako oprostite, opravdavate loše ponašanje i dajete joj šansu da vas opet prevari. I povredi.
Javno vas omalovažava
Nijedan muškarac ne želi da se oseća kao malo dete kome su roditelji očitali bukvicu i to još pred društvom. Zapamtite da ona nije vaša mama i da vi niste njen sinčić koga može da izgrdi kada joj je volja. U vezi ste dvoje ravnopravnih ljudi i nema razloga da jedno drugom rušite integritet pred prijateljima. Ako ima bilo šta da vam kaže, neka to uradi u intimi vašeg stana gde ćete sve raspraviti kao odrasli ljudi.
Zanemaruje vas u društvu
Ponekad žene skrenu pažnju sa svog dragog na neku situaciju koja se odvija u blizini ili poznanika koji naiđe dok ste u šetnji. Kao muškarac ne morate da budete centar njenog sveta, ali ni samo oslonac za šetanje. Ponižavajuće je da gledate kako vaša devojka razgovara s došljakom kao da ne postojite, a čak se ni ne udostoji da vas predstavi. Time vam pokazuje da ste prilično nisko na njenoj listi prioriteta.
Kritikuje vas
Uspešan muškarac treba da zadrži svoj integritet i samopouzdanje na visokom nivou. Ako vas vaša draga konstantno kritikuje i tako pokopava vaš uspeh, vreme je da kažete zbogom. Što duže budete tolerisali kritiku, to će vam više stradati samopouzdanje i osećaćete se mnogo gore kada budete raskidali.
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 4:24 am.