Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Ovan
Stil ljubljenja
Upečatljiv, energičan i snažan. Ako Ovnovi išta znaju, onda je to kako da uzbude part-nera. Oni ljubljenju pristupaju kao i ostalim stvarima u životu – oduševljeno i impulsivno.

Bik
Stil ljubljenja
Lagano, senzualno i čvrsto, takav poljubac možete da očekujete od Bikova. A to je jedan od razloga zbog kojih i njihove veze traju duže od drugih.

Blizanci
Stil ljubljenja
Raznolik, zanimljiv i brzo promenljiv. Kada je o ljubljenju reč, Blizanci vas sigurno neće razočarati. Ipak, pre poljup-ca moraćete da se načekate i napričate.

Rak
Stil ljubljenja
Prijatno, poznato i jednostavno dobro. Rakovi ne oduševljavaju pri prvom poljupcu, ali stvaraju udobnost i ugodan osećaj.

Lav
Stil ljubljenja
Poljubac Lava će vas oboriti s nogu. Jednostavno oduševljava, a za njegov poljubac se stoji u redovima. Vaše je samo da se prepustite i uživate.

Devica
Stil ljubljenja
Pažljivo, osećajno i savršeno. Tako ljube Device. One ne vole nered pa i atmosfera pre poljupca mora da bude savršena. Budući da Device ništa ne rade polovično, i njihov poljubac je potpun.

Vaga
Stil ljubljenja
Vage žive da bi udovoljile partneru. Začkoljica je u tome što očekuju i da njihov partner živi kako bi udovoljio njima. Svaki poljubac koji podele je jedinstven. A užitak s njima biće isti i posle 25 godina provedenih zajedno.

Škorpija
Stil ljubljenja
Škorpijin poljubac najbolje opisuje reč strastveno. Oni su strastveni bilo šta da rade pa tako i ljube.

Strelac
Stil ljubljenja
Strelčevi uvek žele više, više i još više. Mnogo će vam dati, a ako želite da ih osvojite poljupcem, obratite pažnju šta vole i ponovite to bezbroj puta.

Jarac
Stil ljubljenja
Jarčevi se retko odlučuju prvi na poljubac. A kada ga napokon uhvatite na trik i dobijete poljubac, ljubite elegantno, prefinjeno i nepotpuno. Da, to je jedini način da požele još.


Vodolija
Stil ljubljenja
Vodolije su drugačije, a njihov cilj je da ostanu zapamćeni. Oni vole iznenadne i neobične poljupce, posebno od osoba koje im nisu slične. Budite što različitiji.

Ribe
Stil ljubljenja
Riba će vas poljubiti samo ukoliko lepo mirišete. Zbog toga su velike količine parfema nužne. Oni će vas ljubiti nežno, osećajno i pažljivo. Uzvratite im!
Sva vremena su GMT +1. Trenutno vreme je 3:59 am.