Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Dizajneri svake sezone kreiraju različite modne trendove, ali nije svaki stil za svakog muškarca. Osnovno pravilo je da odeća odgovara vašoj ličnosti i načinu života. Ako se u svojoj odeći osećate dobro kao u svojoj koži, to je najbolji znak da ste pronašli svoj stil

Kod odevanja je važno da znate da prepoznate svoje dobre strane i istaknete ih odećom, kao i da znate da sakrijete loše. Međutim, ponekad je dobro opustiti se i obući nešto čime ćete pokazati smisao za humor, na primer, odeću jarkih boja i upadljivih detalja. U svakom slučaju, nemojte da robujete ustaljenim modnim normama, nego osmislite nešto svoje.

Poslužite se sledećim pravilima kao putokazom za svakodnevno oblačenje.

1. Vi nosite odeću, a ne ona vas! Uvek izaberite odeću i obuću koja odgovara vašem karakteru. Moda je sastavni deo nečije ličnosti.

2. Svetli džins je dobar, ali je tamni bolji! Svetlija odeća vizuelno širi za razliku od tamnog džinsa koji sužava, a i lak je za kombinovanje sa drugim bojama.

3. Kvalitetne cipele traju i desetak godina, zato nemojte da štedite pri kupovini! Radije kupite cipele klasičnog kroja nego nove svake godine koje će trajati samo jednu sezonu.

4. Obucite odelo koje odgovara vašoj figuri, a ne ono koje samo dobro izgleda. Muškarci najčešće greše baš pri kupovini odela.

5. Nisu sve naočare za svaki oblik lica. Odaberite model naočara koje će biti u kontrastu s vašim linijama lica umesto da ih oponaša.

6. Pazite na nijanse. Kad kupujete odeću u nijansama zelene, smeđe ili plave, proverite kako ona izgleda na dnevnom svetlu. Tada ćete imati pravu sliku.

7. Neobrijana brada na muškarcu ponekad izgleda ružno. Za neobrijani i zapušteni izgled nema izgovora!

8. Kratke čarapice ne izgledaju nimalo muževno. Uvek kupujte uobičajenu veličinu čarapa do gležnja.

9. Ostavite džepove sakoa zašivene jer ćete tako izbeći da u njih trpate mobilni telefon i ključeve.

10. Ako ste u dilemi kakvu kravatu da nosite uz odelo, odaberite jednobojnu jer je bolje ići na sigurno nego eksperimentisati sa čudnim motivima.

11. Žuto je zabranjeno jer je to nezahvalna boja u muškoj garderobi. Osim što je intenzivna, teško se kombinuje sa drugim bojama.

12. Neka prostor između vašeg vrata i kravate bude u razmaku debljine prsta.

13. Ne morate da zakopčavate sve dugmiće. Na odelu koje ima samo dva dugmeta zakopčajte samo gornje. Na odelu sa tri zakopčajte samo srednje, isto kao i na odelu ili kaputu sa više od tri dugmeta.

14. Na košulju sa šarom stavite kravatu koja će imati krupniji motiv od onog na košulji.

15. Naočare za sunce nosite samo tokom dana. Kada padne noć, one su zaista suvišne.

16. Jedan od najružnijih prizora je kad muškarac na svoj kaiš zakači telefon! Pokušajte da pronađete neko drugo, manje vidljivo mesto na kojem ćete držati mobilni telefon.

17. Uvek proverite da li vam je šlic zakopčan pre izlaska iz kuće.
Sva vremena su GMT +1. Trenutno vreme je 7:42 pm.