Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Tema: GEJ JE OK !
Clan 1 Ustava RS glasi ovako: Република Србија је држава српског народа и свих грађана који у њој живе, заснована на владавини права и социјалној правди, начелима грађанске демократије, људским и мањинским правима и слободама и припадности европским принципима и вредностима.

Ali... ? "Zasnovana na vladavini prava i socijalnoj pravdi"?, "ljudskim i manjinskim pravima i slobodama i pripadnosti"? Da li je ovo tacno?

Znate li definizicju homoseksualizma: To nije bolest, vec poseban prirodni fenomen u kojem se privlace osobe istog pola !

Znate li sta je definicija homofobije: To je psiholoski poremecaj izazvan predrasudama iz kojeg najcesce proizilazi mrznja !

Mrznja: To vec svi znate !

Znate li sta su ljudska prava? Ona vaze za sve ! Ali da li je tako?

Imam vise drugova i drugarica homosekusalne ili biseksualne orijentisanosti. To nisu bolesni ljudi, vec moji jako dobri prijatelji. Kada mi je trebao prijatelj bili su tu, kada pijem kafu pijem je sa njima, kada izlazim u grad, izlazim sa njima, kad se sa nekim smejem smejem se sa njima. U cemu je onda razlika? Ako su to moji prijatelji. Zar je vazno koje su seksualne orijentacije ako su mi prijatelji?

Zasto moj prijatelj ne sme da bude, gej, bi, crn, zut, katolik, musliman, nizak, visok, musko, zensko ... ?

Uskoro se blizi gej parada, ja sam danas kupio majicu u duginim bojama sa ruzicastim trouglom na ledjima (duga je osnovni gej simbol kao i ruzicasti trougao), i resio sam da idem i ja da paradiram za gej prava i dam podrsku svojim prijateljima, da se resimo diskriminacije, prljavih pogleda, predrasuda poslodavca i okoline ...(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/68/Gay_flag.svg/250px-Gay_flag.svg.png)
Sva vremena su GMT +1. Trenutno vreme je 5:32 pm.