Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Braćo i drugovi zamislite da se nadjete u ovakvoj situaciji...

Oženjeni ste ili živite vanbračno sa ženom koju volite i koja vas ispunjava. Odlično funkcionišete u svakom pogledu, bar tako se vama čini i ne slutite da u toj vašoj "vezi" može da bude bilo kakvih problema. A onda u jednom trenutku saznate da vaša partnerka pored vas živog i zdravog ima i ljubavnicu, tj. da se povremeno sastaje sa izvesnom drugom ženskom osobom sa kojom upražnjava seks.

Šta biste vi uradili u takvoj situaciji? Trenutno sam sklon mišljenju da to i nije neko neverstvo i da bi se to možda moglo i istolerisati. Opet s druge strane, ne znam da li je to baš toliko bezazleno koliko se na prvi pogled čini.

Dakle, ako biste saznali da vaša žena ili devojka "praktikuje" seks i sa drugom ženskom osobom da li biste to smatrali neverstvom i raskinuli ili biste joj to istolerisali kao nešto što i nije tako ozbiljno i što se u principu posmatrano ipak može istolerisati?

Pandam ovoj temi, za forumašice tema može da bude da li bi svom partneru koga inače vole i sa kojim se u svakom pogledu dobro slažu ikako mogle da oproste ako bi saznale da On pored Nje kao svoje drage ima i "dečka" sa kojim se povremeno sastaje i radi to što radi. 8)

Mislim, očekuju se ozbiljni odgovori.
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 6:13 pm.