Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
MAGIJA je jedna anticka, stara znanost bazirana na promatranju kretanja i pomicanja zivotne energije kroz sve sto je stvoreno. Ona se zasniva na ideji da je sva zivuca materija uronjena u jedan specifican fluid u istom vremenskom razdoblju. Sa magijom se potvrdjuje da se moze utjecati na taj dragocjeni fluid. Mora se znati adresa gdje se upucuje kao i vrijeme. Osoba koja radi magiju, svoje misli i namjere utiskuje u toku jednog magicnog rituala. Moguce je djelovati ne samo na stvari, na zivotinje, ljude nego i na slijed najrazlicitijih buducih dogadjaja. Rezultati znanstvenih istrazivanja govore da zivotni, magijski fluid danas se definira kao frekvencija. Magicno djelovanje na covjeka uvijek je dvojako, odnosno frekvenciju magije prvo prima astralni dio covjeka ( njegova aura, energija ), pa tek onda njegovo tijelo kao cvrsta materija.

U tjelesnom obliku kod covjeka magija stvara razne tjelesne i duhovne poremecaje koje covjek moze osjetiti kao npr. lupanje srca, gusenje, kocenje lica, osjecaj povracanja, vrtoglavice, depresija ili pak jaku agresivnost. Ako magija sa svojom negativnoscu djeluje dugo vremena na jednu osobu moze joj napraviti pravi zivotni pakao kao npr. najteze tjelesne bolesti , svaki tip nesrece, pa cak i SMRT."

(preuzeto sa sajta)


Verujete li u postojanje crne magije? Da li ste se ikada sretali sa zamotuljcima u uglovima kuce, da li ste culi da kazu za nekoga da u porodici nosi "prokletstvo"? Da li biste posegnuli za magijom, jeste li ikada nekoga mrzeli u toj meri?
Sva vremena su GMT +1. Trenutno vreme je 4:58 pm.