Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Koliko pirlising na jeziku ima kvaliteta i razloga da neko uživa da nosi taj pirlsing :?: i kome još taj ukras na jeziku čini zadovoljstvo???????????? :D :D lol
Nemam ni pirlising, nit' pirsing, tak' da nemam pojma... Smile
A el taj ''prisling'' onaj plikic na jeziku, kad jedemo puno slano? rollrollroll
Meni je taj ukras nestao pre neki dan, i nimalo mi nije bilo uzivanje... winkwinkwink
Nemam sliku, al licim na tatu...Smile
Ja nisam imala ni pirlsing, ni prisling a bogami ni pirsing... i skroz sam nekompatibitalna za bilo kakve komentare :D

Samo volem da se pisuvam svude lollol
šta da ti kažem o prislingu.............. volem njegove pjesme i rado jih slušam al nisam jih do sad mećala na jezik, tako da ni ja ki more nisam komepatimbilna da kažem, al volem da reknem svuda po malo il pomalo..............................Smile))
šta da ti kažem o prislingu.............. volem njegove pjesme i rado jih slušam al nisam jih do sad mećala na jezik, tako da ni ja ki more nisam komepatimbilna da kažem, al volem da metnem svuda po malo Smile.............i ja volem da mmmetnem i svuda i po malo i po puno .................Smile))
nemo da skrećeš sas sopstvenu temu.........................Smile))
Brzo ucis co'ece... lol
Ako ih ne mozes pobediti ti im se pridruzi. lol
Brzo ucis co'ece... lol
Ako ih ne mozes pobediti ti im ih pridrzi. loljes vala........................Smile))
Zar moram bas ja sve da pridrzim... :? lol
na vr mi jezika prisling, inače bih ti rekla.......................Smile))
Sta ce tebE pirsing, kad' imas visuljak? shocklol
Ja kroz selo i nosim gitaru, selo misli stig'o Elvis Prisling roll
Nemam sliku, al licim na tatu...Smile
Pirsing na jeziku sluzi da sokira sagovornika koji vise voli tradiocionalnije ukraseno telo. To je znak bunta protiv drustva.Poekad je znak otkacenosti, podloznosti, ili mazohizma, uzivanja u boli. Moze da bude signal sagovorniku, da je osoba spremna na neodgovorno ponasanje i promiskuitet, jer voli da narusava integritet svoga tela i duha. Ako je od srebra, onda moze da ima blagotvorno dejstvo na organizam,ali nisam siguran. Znam da se srebro ceni u medicini, srebrna vodica, pa jesti srebrnim priborom -escajgom.
Uglavnom, stetna pobuda neizzivljene mladosti. Znak neukusa i prihvatanja primitivizma kao srodnog kulturnog miljea, kakav je uobicajen medju urodjenickim plemenima.
Pirsing na jeziku sluzi da sokira sagovornika koji vise voli tradiocionalnije ukraseno telo. To je znak bunta protiv drustva.Poekad je znak otkacenosti, podloznosti, ili mazohizma, uzivanja u boli. Moze da bude signal sagovorniku, da je osoba spremna na neodgovorno ponasanje i promiskuitet, jer voli da narusava integritet svoga tela i duha. Ako je od srebra, onda moze da ima blagotvorno dejstvo na orgazam,ali nisam siguran. Znam da se srebro ceni u medicini, srebrna vodica, pa jesti srebrnim priborom -escajgom.
Uglavnom, stetna pobuda neizzivljene mladosti. Znak neukusa i prihvatanja primitivizma kao srodnog kulturnog miljea, kakav je uobicajen medju urodjenickim plemenima.a ja se sve ove godine pitam zašto volem srebro....................Smile))
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 9:38 am.