Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Pre neki dan jedna moja bivša je otišla da živi u manastir.

Kad sam čuo, moram priznati da mi i nije bilo baš prijatno. Doduše, ona i ja smo bili u emotivnoj vezi pre nekoliko godina i dosta je vode od tada proteklo i Dunavom i Savom, al ko će ga znati..., možda sam i ja u nekoj meri doprineo njenom razočarenju u život, što je najverovatnije u uzročnoj vezi sa njenom odlukom da ode u manastir i postane kaluđerica.

I stvarno mi nije jasno zašto je to uradila. Zdrava i prava, pametna, lepa i zgodna žena, u materijalnom smislu solidno situirana, iskreno nikada ni pomislio nisam da bi ona kao takva mogla nešto tako da uradi. Jednostavno mi to ne liči na nju.

Možda i među našim forumašicama ima sadašnjih ili bivših iskušenica. Mene interesuje što je to što bi vama moglo da se desi ili da se u vama "prelomi" pa da se odlučite na jedan takav korak. Ne kažem da je to loše, ima ljudi kao i žena koji su duboko religiozni pa se iz tih razloga opredeljuju za tako nešto i to treba poštovati. Međutim kada neko koga znate i ko nema navedenu duboko religioznu "crtu" u sebi uradi tako nešto, čini se naprečac i bez ikakve najave, onda je to ipak svakako izraz nekog drugog problema i po meni nije normalno.

Možda i među našim forumašicama ili forumašima ima osoba koje se nose sličnim mislima pa bi bilo zanimljivo prodiskutovati. 8)
Sva vremena su GMT +1. Trenutno vreme je 3:27 pm.