Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
I tako, razmisljam o čemu da pišem na svojoj prvoj temi, i naravno, ko o čemu, baba o uštipcima, tako i ja o ljubavi. Elem, sjetih se jedne emisije na TV u kojoj je gost bio priznati strucnjak iz oblasti psihologije, naravno o njegovoj davnoooo izdatoj knjizi je rijec.... iskreno odavno me nesto na TV nije zainteresovalo kao tema o kojoj je pisao, a to su formule ljubavi. Na stranu način vodjenja emisije (smatram da je jako povrsno), poceo čovjek govoriti i savjetovati « kako da ne upropastimo vlastiti život, tražeći pravu ljubav».
Ne znam za vas, ali mene često «misli more» i često se pitam da li je moj način i ono što ja trazim i očekujem u ljubavi zaista ono što ljubav čini. Naravno, kao svaki čovjek samo zapamtim dio koji mene interesuje, u kom kaze «da ovo nije knjiga o ljubavi, nego o predstavama o ljubavi», a kao glavnu poruku (ako mozemo tako nazvati) emisije, bar po meni, iznosi da najveci broj ljubavnih problema i najviše ljubavne patnje proističu upravo iz toga što pojedinac ne razlikuje ljubav kojoj teži od vlastite predstave o ljubavi i što ne shvata kako njegova predstava o ljubavi oblikuje i utiče na njegova razmisljanja o ljubavi, na ljubavne osjećaje i na njegovo ponašanje u ljubavnom životu....


Nadam se da sam razumljivo napisala i da je shvatljivo, pošto često sebe ne razumijem...al me zanima vase misljenje o temi?
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 4:12 pm.