Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
"swadak" Svi tvoji postovi su kvalitetni.Dajes sve od sebe da FORUM bude to sto jeste,a ne chat.
Kazes da ti je bilo zadovoljstvo pratiti ovu temu,ali zadovoljstvo je pratiti svaku temu,ako u noj pisemo iskreno,bez predrasuda i bez bojazni da ce nas "porota" osuditi. Vidio si post od "shadow-63" na pocetku ove teme gdje se meni licno obraca i daje savjete. Nije razumio temu.Tip ima odredzene kvalitete i mislio sam shvatit ce kasnije,sto je siguran sam i shvatio.Ocekivao sam od njega da ce dati podrsku "vranjanki",a on usr'o do kraja. Ovo sam ti napisao kao komentar tvoje recenice: "Nažalost, Srbija će još dugo biti društvo koje se oslanja na tradiciju, lokalizam i ponavljanje istih formi društvenog ponašanja".
Muskoj populaciji to odgovara,i jedino zene ce biti te koje ce to uvrijezeno misljenje u Srbiji promijeniti. Jedna od tih zena je i "vranjanka".Otvorena,direktna,konkretna i siguran sam da ima jos dosta toga reci.Slazem se sa njenom konstatacijom:" tema je na mestu,o tome ima bas, bas da se pise..."Nadam se da ce je zenska forumaska populacija podrzati,sa svojim konkretnim stavovima.

Ne bih se slozio s tobom kada kazes da sam ja dao vec sve odgovore na ovu temu,vec cu ti odgovoriti sa "vranjanka-inom,recenicom: ma... puno toga ima da se kaze...
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 1:43 am.