Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Evo ti pričica, a ako poželi nešto takvo ti se javi

Nalazimo se na u gradu ja te samo kupim kolim a ti ulećeš unutra ne skidajući sunčane naočare kako nas neko ne bi prepozanao. Na sebi imas crnu haljinu koja se nezno prijanja uz telo tako da se tvoje bradavice naziru ispod nje i govore mi da ispod nemaš grudnjak. Na nogama imas crne carape i pretpostavlja da su pričvršćene halterima. Vodimo razgovo o neobaveznim stvarima,a ja te prosto svlačim očima. Ukočio mi se hoce da iskoci iz pantalona. Ti to primecujes i vragolasto se osmehijes i oblizuješ senzualno napucene usne. Stižemo u jneki restoran koji je sklonjen od pogleda da popijemo po piće i malo se osvežimo. sedimo i pričamo o neobaveznim stvarima, a ti mi se svo vreme vragolasto smeškaš. Hvatam kraj tvoje stolice i privlačim te u mome pravcu. Pomislila si da želim da ti nešto šapnem na uvo pa se navijas prema meni i u tom pokretu blago rastvaras noge. Prilazim ti kao da cu ti stvarno reći nešto i ti i ne preimecijeć da je moja ruka nestala ispod tvoje suknje i razrogačeno me gledaš kada si osetila moje prste na tvojoj vlažnoj sočnoj pici. Šapuceš mi : "Pa ti si lud okolo je puno ljudi" ali istovremeno nesvesno širiš noge povlačeći suknju malo više i otvraš mi put. Pogled ti se zamagljuje i počinješ ubrzano da dišeš. Ja sam uhvatio tvoj klitoris izmedju dva prsta i pomeram ih gore dole po njemu neprestano stiskajući i opuštajući prste. Malo se odizeš tek toliko da moji prsti dođu na ulaz u tvoju vaginu i odlučnom kretnjom se nabijaš i počinješ blago da kružiš guzom uvlačeći moje prste sve dublje u grotlo strasti. Pomalo promuklim glasom od strasti traziš da odemo. Polazimo ka kolima i pricamo o glupostima, a oboje mislimo na isto. Sedamo u kola. Velika je guzva ljudi se vracaju kucama sa posla i vozi se polako. Desnom rukom ti polako zadižem suknju i pred mojim ocčima se ukazuje divan prizor, tvoja potpuno obrijana sočna pica. Klića ti je skroz nabrekao i viri izmedju usmina prosto tražeći da ga trljam. Polako ti povlačim ruku od kolena ka preponama, ti se udobnije namestaš i malo obaraš naslon sedišta. Noge oslanjaš na konzolu u kolima i raskopčavaš gornji deo haljine ispod koje se pojavljuju tvoje okrugle sise. Uzimaš ih nežno rukama i počinješ da se maziš, moja ruka igra po tvojoj pici, čas se prsti igraju sa klićom čas ih uvlačim u picu. Kružnim pokretima ih pokrećem i ti sve brze vrtiš guzom i dogovaraš na moje uranjanje prstiju. Povlačiš ruku na dole i prsti počinju da nam se prepliću na tvojoj pici. Prosto se otimamo ko će da ti mesi kliću ko će da ih gurne u uzareni otvor. U jednom trenutku uvlačiš dva prsta a zatim im polako pridodajes jos dva i polako ih uvlačiš sve dublje u picu. Ja ti kružnim pokretima masiram analni otvor a ti nabijaš ruku sve brze i dublje. Naglim pokretom ti uvlačim dva prsta u guzi i ti ispuštaš krik bola i zadovoljstva ali brzo se namestaš jos udobnije i omogućavaš da ti se igram sa guzom.
Naglo vadiš ruku iz pice i izvlačiš moju iz guze. Posežeš za šlicom na mojim pantalonama i grozničavo ga otkopčavaš. Stigavši do pola glavić iskače iz pantalona gde je toliko vremena bio zarobljen. Ti u tom trenutku shvataš da ja na sebi nemam gaćice vać samo pantalone i to te dodatno pali. Raskopčavaš mi pantalone i potpuno zaboravljaš na okolni svet penješ se na svoje sedište i guzu i uspaljenu picu leps na prozor od kola. Dodir sa hladnim staklom u tebi izaziva jezu i pojačava tvoju zelju,a u saobraćaju izaziva haos. Svi bulje i sviraju pretimo da izazovemo kolaps. Kao kobac se obrušavaš na moj kurac. Kada si ga uzela u usta tek onda si shvatila da nesto nije kao pre. Pre su tvome jeziku na raspolaganju bila samo obrijana jaja ali sada shvataš da je i zbun nestao potpuno i da je sve glatko. Ovo te jos više pali. Jezikom ga ližeš od korena sa jedne strane prekoglavića skroz do kraja jaja na drugoj strani. Jezik zavlačiš u rupicu na vrhu i oblizujes glavu sa svih strana. Sve teze mi je da se kontrolišem i pratim vožnju. Ti trljaš picu o staklo koje je svo umazno tvojim sokovima a moj kurac nestaje u dubini tvoga grla. Obradjuješ ga u sve ludjem ritmu.
Konačno smo van grada i primetivsi jedan putić kako skreće sa glavnog mahnito motam volan i skrecem na zemljani put nestajući u poljima. Primetio sam jedno zatravljeno mesto oko koga su se nadvili bagremovi i zavlačim kola izmedju drveća. Sa glavnog puta nismo vidljivi i kao pokomandi ti svlačiš haljinu a ja pantalone i kosulju i izlazimo iz kola. Gledam te kako obilaziš iz kola na tebi su samojos čarape, halteri i čizmice sa visokim potpeticama u kojima ti nije baš najlakše da hodaš po neravnom terenu ali to doprinosi da se jos senzualnije njišeš i da ti sise poskakuju. Smo pogled na tvoje prelepo telo me izludjuje. Hvatam te oko struka i podižem na haubu od kola. Ljubimo se a vrela hauba raspaljuje vatru u tvojoj pici i osecam kako je trljaš o kola. Obaram te na ledja i ljubim te pocelom telu po grudima, grickam ti bradavice. Uronila si ruke u moju kosu i pomeras mi glavu na one delove tela koje zeliš da ti ljubim. Nogama si me obuhvatila oko tela i priljubila picu uz moj stomak i pocinjes da kruzis guzom trljajući se o moje telo. U zanosu te sve više ljubim i gnječim tvoje sise, grickam ti bradavice, dodir moje brade i brkova te žari po telu i jos više te pali.
Izvlacim se izmedju tvojih nogu i upućujem jedan dug poljubac tvojoj pici. Ti ispustaš uzvike uzbudjenja. Stezeš me za glavu i nedaš da je pomerim od tvoje pice, oslanjaš mi stopala na ramena i krećeš da trljaš picu o moje lice. Čas je na jeziku čas na nosu, dodir brade i brkova te posebno pali i ikao te malo boli sve jače trljaš kliću o moju bradu.
Rukama te trljam po celom telu. Grudi su ti se ukrutile i nabrekle od uzbudjenosti samo što ne eksplodiraju.
Konačno se oslobadjam tvog nožnog zagrljaja i uvlačim ti kitu u usijanu picu. U momentu si me ponovo obuhvatila nogama i počinječ da se ludački nabijaš na moj kurac. Hvatam te za ramena i povlačim na dole svaki put se sve više i sve dublje zabijajući u tebe. Prija ti dodir moje sveže obrijane kože na pici i to pojačava tvoje uzbudjenje. Nabijajući se na kurac praviš i kruzne pokrete što me sve više uzbudjuje. Dahcemo kao dve parne lokomotive.. Sve oko nas se puši od žestine oslobodjene strasti.
Odjednom počinje da pada kisa. Krupne kapi kise padaju po nasim nagim telima i u dodiru sa vrelom kožom se odmah pretvaraju u paru. Ni neprimećujemo da je kiša počela da pada jer svet oko nas je prestao da postoji. Izvlačim se iz tvoje pice i povlačim te nadole i okrećem tvoju guzu prema meni. Telo ti polezem po haubi koja se malo prohladila od kise i taj dodir metala na tvojim tvrdim bradavicama dovodi te do još većeg uzbudjenja. Ja ti ulazim od nazad a palcem jedne ruke ti masiram anus. Provlačis ruku ispod tela i pocinjes da se igras sa mojim jajima a ja sve brže i brže prodirem u tebe. U tom ludackom ritmu moj prst prosto upada u tvoju guzu i to te dodatno pali da pojačavaš ritam i sve brže i brze vrtiš guzom. Počinjes da vrištiš dostižući vrhunac,a admah za tobom ja počinjem da svršavam puneći ti picu vrelim mlazevima sperme. Ali već drugi mlaz osecać u tvojoj guzi u koju sam uleteo kada sam poceo da svršavam. Razlivanje tople sperme po unutrašnjosti tvoje guze te još više pali nabijaš se ludački i svršivši jednom odmah počinješ da se grčiš u naletu novog orgazma.
Polegao sam po tebi i tek tada shvatamo da smo skroz mokri od kise i da kisa pada. Okrećeš se prema meni i počinjemo da se smejemo kao ludi...
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 3:56 pm.