Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Vešto sam skinuo ostatak odeće i ostao nag. Zadivljeno je promatrala moj kurac, veliki i čvrst. Ušli smo u kadu ne prestajući se dodirivati. Voda je curila po nama, a Bojana je kleknula i uzela moj mokri, topli kurac u usta. Zastenjao sam jer je nepogrešivo pronašla način da me natera na uzdahe. Igrala se mojim kurcem kao igračkom, zadivljeno gledajući kako se grči i pulsira. Volela je taj osećaj nadmoći koji se javljao u njoj. Na trenutak je zastala nasapunjavši moj ljubavni mišić i atletska leđa. Nežno me je masirala spuštajući ruku prema mojim guzovima. Imam čvrstu guzu,kao i leđa i Bojana je uživala u dodiru, a zatim je lagano stisnula moja jaja. Zadrhtao sam i okrenuo je prema sebi.

Svidela mi se njena igra pa sam i ja uzeo sapun. Krenuo sam od njene sveže, potpuno obrijane mačkice. Noge su joj se raširile same od sebe, već napete bradavice protrnule su od uzbuđenja
dok se Bojana čvrsto držala za rub kade. Na trenutak je pomislila da je prilično otrcano reći kako nikada pre nije osetila ništa slično pa je tu misao potisnula, ali... bilo je zaista tako. Nije ona bila nikakvo nevinašce i zaista je uživala u seksu, no ovo je bilo zapanjujuće dobro. Više ništa nije mislila samo mi se predala. Njeno telo spremno je odgovaralo na svaki moj dodir.

Lagano sam joj raširio mačkicu i prstom dražio klitoris, a zatim joj stavio prst u topli, spremni otvor. Osetila je kako se zatvorila oko njega, a onda sam počeo igru lagano klizeći unutra i napolje. Sve je trajalo dugo, beskrajno dugo, barem se Bojani tako činilo. A ona je tako želela moj kurac. Dok sam je tako "mučio" i dovodio do ekstaze prstom, posebno ju je palila moja igra mačke i miša.
Na trenutak sam prestao s igrom, pružio joj ruku i poveo je u sobu. Polegao sam je na krevet i gledao njeno mokro telo. Naježila se od zadovoljstva i povukla me na sebe ljubeći me nežno. Osetila je moj topli kurac na ulazu u vlažnu pičkicu i na trenutak zaustavila dah, dok je polako prodirao u nju.

Oboje smo zastenjali i zastali. Podigao sam je u sedeći položaj ljubeći je i mazeći njen klitoris. Sedeli smo jedno naspram drugog ne mičući se, jedino je osećala moje pulsiranje u sebi. Kapi znoja mešale su se s kapima vode. Okrenuo sam je na stomak, podigao njenu guzu i lagano ušao u nju. Volela je taj položaj i osećaj koji vlada njom. Ulazio sam, izlazio ubrzavajući ritam. Zaustavljao sam se nepogrešivo, u trenutku kada više nije bila sigurna da će izdržati i da će svršiti.

Pružila je ruku ispod sebe nežno pritiskajući svoj klitoris, a zatim se okrenula na leđa šireći noge. Klečao sam ispred Bojane crven od uzbuđenja. Ponovo sam zabio svoj kurac u nju i vodio nas do ludila. Uzdisali smo oboje žureći prema vrhuncu. Svršavala je u valovima koji nisu prestajali, a zatim je osetila kako izvlačim svoj kurac iz nje i primičem ga njenim ustima. Volela je ukus sperme i spremno je otvorila usta, a ja sam se trzajući izlio u nju. Lizala ga je dok sam svršavao i zadovoljno progutala tečnost. Uz duboki uzdah zadovoljstva spustio sam se pored nje mazeći je po vlažnoj pičkici. Rukom je nežno pritiskala moj kurac koji je još uvek ponosno stajao sjajan od sperme i njene vlažne mačkice.

Činilo joj se da je zadremala. Vetar je lagano njihao zavesu, a Bojana je bila sama u sobi. Samo su zgužvana postelja i nekoliko kapi sperme na jastuku bile dokaz da nije sanjala.

******************************************************* ******

Da ne bude zabune prica nije moja,nisam je ja pisao,ali mi se jako svidja.
Pozdrav svima.
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 11:09 am.