Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Ja sam Olja i živim sa starijom sestrom Teodorom, sa mamom i tatom.U našoj kući se uvek slobodno razgovaralo o seksu.Nudisti smo oduvek. Imam 19 godina a sestri su 22. Na prvoj sam godini studija a tea je apsolvent. Uvek smo bile Vukovci a tako smo nastavile i na faksu. Mama i tata su intelektualci i dobro situirani.
Iako je ovo moja priča o tome kako sam izgubila nevinost, ovaj uvod mi je bio potreban da se vidi u kakvim prilikama zivim.
Pre dve godine se to desilo. Tea je bila sa Igorom ( a i sada je ). Zabavljala se s njim već drugu godinu i dolazio je kod nas u kuću. Te večeri (16.jul 2003.) sedeli smo svi troje u našoj sobi i slušali muziku i zezali se. Igor je otišao do wc-a i kada se vratio rekao da se čuje nešto iz spavaće sobe mamine i tatine. Znale smo šta je. Kad se mama i tata jebu (sorry na izrazu ali to je to), mama je obično malo bučnija tako da nas dve često znamo kada oni to rade. Igor nije imao do tog puta to čuti pa mu je bilo, onako, neobično. nama je bilo normalno jer smo dosta puta slušale te uzdahe. Mamine naročito. Moram reći, iako nije tema, da smo Tea i ja jednom takvom prilikom i završile zajedno u krevetu i baš se do kraja mazile. Taj put smo počeli da se zezamo na račun mame ali je bilo za primetiti da se Igoru digao. Povremenu su se on i Tea ljubili i mazili. Onako u polumraku uz laganu muziku i meni je bilo baš došlo. Primetila sam da sam se ovlažila i nesvesno zavukla ruku ispod lagane letnje haljine. Tea je videla. Približila se a za njom i Igor. Malo po malo i bili su goli. Činilo mi se da u je ogroman. Tea mi je sam lagano šapnula: "Želiš li?". Uzdah joj je rekao umesto mene :"Aha". Ona mu je lagano drkala i pušila mu kurac. Ja sam već bila u stanju koje se neda kontrolisati. I tada, verovatno na mig Teodorin, Igor je prišao sasvim blizu i prislonio kurac uz već jako navlažen ulaz. Stavio je u nju samo glavić a meni se činilo da svršavam. Osetila sam samo laganu bol ali takvu koja nije prekidala zadovoljstvo već ga još više pojačala. Tea mi je posle rekla da sam vrisnula u trenutku kad me stresao jak orgazam. Onako u polusvesti i iscrpljena sam samo videla da su oni dvoje nastavili igru kao da ja nisam tu.
Sutradan me mama baš nežno poljubila u obraz. Malo sam se zacrvenila u licu jer sam znala da joj je Tea rekla.
Mogu samo reći da je bilo kao u priči i da sam se osećala fantastično. Iako sam nevinost izgubila već tada sam znala da sam mnogo više dobila.
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 11:49 am.